Szerintetek is ez a TOP5 magyar együttes?
Nem úgy értem, hogy mi a kedvencetek vagy kit bírtok a legjobban, az alábbiak közül én sem kedvelem mindegyiket.
Arra gondolok, hogy szerintem ezek a zenekarok a legnépszerűbbek, a legtöbb ember által kedveltek, mindig teltház előtt játszanak és a legtöbb ember akárcsak hallomásból is, de őket ismeri a legnagyobb eséllyel.
Halott Pénz
Majka
Punnany Massif
Tankcsapda
Wellhello
Szerintem a leghíresebb most az AK26, aztán a Halott Pénz, Majka, Wellhello és végül Horváth Tamás.
A Tankcsapda és a Punnanny Massif szerintem már kikopott (sajnos, pedig kedvelem mindkettőt) és sokkal inkább az előbb felsorolt előadók populárisak jelenleg.
Ha ezek közül kéne választanom, hogy kit hallgassak a Tankcsapda és eseteg Majka jöhetne szóba. A PMtől egy számot ismerek.
A Halott Pénz és a Wellhello botrányosan rossz, nem is értem, hogyan lettek ennyire ismertek.
Metál - TCS
Blues - Ferenczi György és a Racka Jam
Jazz- Balázs Elemér
Diumdisum - Sterbinszki
Hippi-hoppi - Hősök
Plusz van a tücsök zene, ami (tekintve, hogy már többséget képviselnek) az igénytelen kisgrofo és dupla kávé is arany és platina lemezeket jegyez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!