Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen jó a metál zene,...

Miért ilyen jó a metál zene, és akkor mi a baj vele?

Figyelt kérdés

Most nyári szünetben volt elég szabadidőm gondoltam új zenéket ismerek meg, belehallgattam pár Metallica számba és eszméletlenül jó. Én eddig mindenkitől azt hallottam hogy mekkora egy sz*r, én meg majdnem elsírtam magam olyan gyönyörű, pedig marha ritkán sírok. Akkor miért mondják hogy igénytelen zene meg hasonlóak????? Mi a gond vele? Mitől ilyen szép?

17/F

#zene #rock #Metál Metallica
2019. júl. 8. 15:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek, az Orionnál csodálkoztam hogy nincs dalszöveg meg asszem a To Live Is To Die volt még ilyen nagyon tetszenek ezek a zenék is és nem tudom miért de magukkal ragadnak úgyhogy egyre több zenekarral ismerkedek meg, szomorú hogy milyen sokan elitélhetik ezeket a zenéket úgy hogy még nem is hallották😞
2019. júl. 16. 00:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A metallica a legjobb! :D és ja, még a gyengébb korszakukat is szeretem, a maguk tökéletlenségével. jó zenehallgatást
2019. júl. 31. 14:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Na írok neked jó albumokat :D Metallican kivul persze mert azt ismered

Judas Priest - Painkiller,British steel,Ram it down

Black sabbath- heaven and hell

Lamb of god - Ashes of the wake

Rammstein - Herzeleid

Slayer - Reign in blood,Shown no mercy,South if heaven

SODOM - AGENT ORANGE (a gitar szolo a cim adonak aw)

Death angel - act iii

Dark Angel - darkness descends

Destruction- eternal devastation,thrash anthems

Anthrax,Exodus,Kreator

Par kicsit extremebb metal (death,black)

Death,Cannibal Corpse,Bathory,Burzum,Dimmu Borgir,Arch enemy,jinjer,Behemoth,

2019. aug. 26. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

Utolsó: Szerintem a Log-nak az Ashes az egyik legrosszabb :D Bár fura,hogy a kedvenc számom tőlük pont azon van,a Laid to Rest,meg még van a Something to die for de a többi elég uncsi és semmilyen. Főleg az a vocal stílus,lassabb,mintha szavalna,S.Z.Ó.V.A.L M.E.G.É.R.T.E.D A.M.I.T M.O.N.D.O.K :D

Wrath és Sacrament,ezzel kezdjen

2019. aug. 28. 21:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Héh!Kinek mi
2019. aug. 30. 15:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Én akkor sírtam örömömben amikor a St. Anger után meghalgattam a Death Magnetic albumot

Kb az All Nightmare long-nál nem bírtam tovább és úgy örültem mint egy kis 4 éves az ajándéknak de jól esett egy kis igazi Trash metál az Anger után. Na meg a gitár riftek😱

2021. febr. 9. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!