Miért ilyen jó a metál zene, és akkor mi a baj vele?
Most nyári szünetben volt elég szabadidőm gondoltam új zenéket ismerek meg, belehallgattam pár Metallica számba és eszméletlenül jó. Én eddig mindenkitől azt hallottam hogy mekkora egy sz*r, én meg majdnem elsírtam magam olyan gyönyörű, pedig marha ritkán sírok. Akkor miért mondják hogy igénytelen zene meg hasonlóak????? Mi a gond vele? Mitől ilyen szép?
17/F
Na írok neked jó albumokat :D Metallican kivul persze mert azt ismered
Judas Priest - Painkiller,British steel,Ram it down
Black sabbath- heaven and hell
Lamb of god - Ashes of the wake
Rammstein - Herzeleid
Slayer - Reign in blood,Shown no mercy,South if heaven
SODOM - AGENT ORANGE (a gitar szolo a cim adonak aw)
Death angel - act iii
Dark Angel - darkness descends
Destruction- eternal devastation,thrash anthems
Anthrax,Exodus,Kreator
Par kicsit extremebb metal (death,black)
Death,Cannibal Corpse,Bathory,Burzum,Dimmu Borgir,Arch enemy,jinjer,Behemoth,
Utolsó: Szerintem a Log-nak az Ashes az egyik legrosszabb :D Bár fura,hogy a kedvenc számom tőlük pont azon van,a Laid to Rest,meg még van a Something to die for de a többi elég uncsi és semmilyen. Főleg az a vocal stílus,lassabb,mintha szavalna,S.Z.Ó.V.A.L M.E.G.É.R.T.E.D A.M.I.T M.O.N.D.O.K :D
Wrath és Sacrament,ezzel kezdjen
Én akkor sírtam örömömben amikor a St. Anger után meghalgattam a Death Magnetic albumot
Kb az All Nightmare long-nál nem bírtam tovább és úgy örültem mint egy kis 4 éves az ajándéknak de jól esett egy kis igazi Trash metál az Anger után. Na meg a gitár riftek😱
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!