Lehet belőlem még K-pop énekes?
Az előttem lévők leírtak mindent. Jót is rosszat is. A te feladatod eldönteni, hogy mennyire akarod ezt.Csak egy fellángolás vagy elhivatottnak érzed magad?
De ide írom neked ami nekem is sokszor erőt ad: Ha nem rémülsz meg az álmaidtól, nem elég nagyok :D
Hű, amúgy én is lennék kpop idol, mert baromi pózer tudok lenni, és szeretek szerepelni. :'D Viszont ezeknek az embereknek nem annyira jó ám az életük, azt tudni kell.
A legnagyobb probléma nem az ének- és tánctudásoddal lenne, hanem azzal, hogy magyar vagy (hacsak nem épp ázsiai származású vagy, akkor nem szóltam:D). Még kínai, thai, japán emberek közül is csak olyanokat szoktak beválogatni kpop bandába, akik jól tudják hozni a koreai szépségideált, és nem néznek ki túlságosan "külföldinek". Alexandra sem működött a Raniában, már eleve úgy indítottak vele, hogy benne sincs az MV-ben (wtf), mert egyszerűen nem illett oda. Pedig Alex királyul rappel, csinos és szimpatikus, de túlságosan kilóg a sorból. A kpopnak megvan az a sarokköve, hogy azért kpop, mert koreai. Szar ügy, de logikus.
Ha előadó szeretnél lenni, érdemesebb kpopon kívül próbálkozni. Persze a kpopot sem kell feladni, lehet klassz covereket készíteni, és ezzel lehetőség van idolok előtt is szerepelni, ami azért elég menő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!