Mi az OBI 2018/2019-es arculatzenéje?
Figyelt kérdés
Egyik hobbim, hogy szignálokat, reklámzenéket gyűjtök.
Érdeklődni szeretnék, hogy nem tudja-e véletlenül valaki, hogy az alábbi OBI új arculatzenéjét valahonnan be tudnám-e szerezni? Köszönöm segítségeteket! :)
https://www.youtube.com/watch?v=_chojd4vbK8
erről a zenéről lenne szó.
2019. júl. 3. 18:37
1/10 anonim válasza:
Honnan indult ez a hobbi?
Amúgy csak a zenéjét szeretnéd letölteni vagy az egész reklámot mp3-ban?
2/10 A kérdező kommentje:
Egészen kiskorom óta érdekel a dolog. Talán a rádióműsorok aláfestőzenéivel kezdődött. Aztán valahogy azt vettem észre, hogy elkezdtem gyűjteni különböző rádiók szignáljait, tematikus műsorok aláfestőit, tv reklámok zenéit, illetve olyat ami felkeltette az érdeklődésem. Persze azt hozzá kell tenni, hogy nagyon sok olyan reklám, szignál, aláfestő van, amit mai napig nem tudtam "megszerezni" mert sehol nem fellelhető, illetve nagyon körülményes programokkal úgy hozzányúlni, hogy a szöveget levéve, élvezhető alapot kapjon az ember. :) Nagy klasszikusom pl. a régi ötöslottó főcímdala is, amit hosszasan kerestem, de csak szövegezve találtam meg, egy régebbi felvételt a YT-n. :) Az OBI reklámzenéjére 1-2 hónapja figyeltem fel. Valamiért megfogott. Maga az alap dal érdekelne ami a szöveg alatt fut mp3-ban :)
2019. júl. 3. 20:24
3/10 anonim válasza:
4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen! Bár ez még a 2012-es arculat, de így akkor letöltöm ezt is :) Ettől függetlenül tényleg köszönöm, hogy időt fektettél bele, és utánanéztél nekem!! Nyomtam is hüvelykujjat, rendes Tőled! :)
2019. júl. 3. 20:40
5/10 anonim válasza:
Ez nekem megtiszteltetés, hogy egy ilyen neves és nagy múltú reklámzabálónak segíthetek!
6/10 anonim válasza:
Bazsika már gyűjtőfogalom a szakmában!
7/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Bazsikára az is rímmel, hogy Muzsika!
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!