Az alábbi thrash metal albumok közül szerintetek melyik a legütősebb?
Figyelt kérdés
Slayer - Reign In Blood
Dark Angel - Drakness Descends
Kreator - Pleasure To Kill
Celtic Frost - To Mega Therion
Exodus - Bonded By Blood
2019. júl. 2. 18:38
1/8 anonim válasza:
Thrasht nem igazán szeretem, de a Kreatort nagyon, szóval nekem a Pleasure to Kill.
2/8 anonim válasza:
Szerintem a Reign in Blood. Annak ellenére h a Kreatort jobban bírom, de nekem a ptk valamiért annyira nem jön be. Ha mondjuk a cause for conflict lemezüket írtad volna, akkor azt mondtam volna, az még a reign in blood-ot is kenterbe veri szerintem.
3/8 anonim válasza:
Nekem ezek közül egyértelmű Slayer
4/8 anonim válasza:
Hát ha utána olvasol a műfajnak, akkor egyértelműen a Reign in Bloodot tartja a többség a műfaj non plus ultrájának. Ha egy stílusban valaki kimagaslót alkot szokták rá mondani, hogy ez az adott stílus Reign in Bloodja. De a többi is orbitális klasszikus amúgy.
6/8 anonim válasza:
Mindegyik 10/10, de ha muszáj rangsorolni:
1. Bonded By Blood
2. Reign In Blood
3. Pleasure To Kill
4. Darkness Descends
5. To Mega Therion
7/8 anonim válasza:
Bounded By Blood
Slayer-től a South of Heaven jobban bejön
8/8 anonim válasza:
Hmm ,Slayer - Reign in blood,de velemenyem szerint ha sorrendbe kene rakni,ugy ahogy leirtad szamomra tokeletes.
Hozza tennem meg:
Sodom - Agent Orange,in the sign of evil
Destruction - eternal devastation
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!