Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti mennyiért vennének maximum...

Ti mennyiért vennének maximum erősítő otthoni gyakorlásra?

Figyelt kérdés
Persze tudom amennyi van rá, de otthonra kellőképpen fölösleges egy pl. Marshall JCM800-as vagy egy Plexi. Én olyan 150 ig mondanám. Társasházról van szó, tehát a fej+láda megoldás÷értelmetlen, így marad a max.10wattos kombó. Csak otthoni gyakorlásra.

2019. júl. 2. 02:29
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Otthonra gyakorolni bőven megteszi egy kb 30ezres kombó is.
2019. júl. 2. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Én is 150-ig mondanám.
2019. júl. 2. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem tudom milyen 10 wattos kombót veszel 150-ből, de elég indokolatlannak tűnik.

Én egy Line6 Helix-et vettem, az 500 körül van pedálokkal együtt.

2019. júl. 3. 10:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Otthonra (főleg társasházba) én inkább akkor már egy jobb előfokkal megáldott hangkártyát, fülest/hangfalat és valami jobb VST-t vennék. Ez is bőven kijön 150-ből és sokoldalúbb megoldás, mint egy kombó. Szerintem. :)
2019. júl. 3. 15:42
 5/9 A kérdező kommentje:
@4 igeb, csak ahoz dukálna egy számítógép/laptop, ami megint minimum 150. És egy program, főleg ennyiért nem fog igazi dinamikus hangot kiadni
2019. júl. 3. 21:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem fog.
2019. júl. 3. 22:49
 7/9 anonim ***** válasza:

Feltételeztem, hogy 2019-ben már minden háztartásban van egy valamirevaló PC, de bocsi, ezek szerint mégsem. :)

Amúgy hangkártya olyan 45, stúdióhangfal még 45, és mondjuk az alap Bias FX olyan 100 dollár, az akkor legyen 30 ezer kerekítve. Ez még mindig csak 120 ezer, akár még egy jobb füles is beleférhet. Amúgy meg nem kell ahhoz atomerőmű, hogy egy sávon gyakorolj. Bármelyik kétmagos kenyérpirítón elmennek ezek a VST cuccok.

2019. júl. 4. 19:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Szóval, szerény véleményem szerint, társasházba teljesen felesleges bármilyen kombó. Esetleg egy olyan, aminek a fejhallgató kimenetén van ládaszimuláció. Mondjuk a BOSS Katana (HA jól emlékszem) pont ilyen. És azt le is tudod kapcsolni kisebb teljesítményre, szóval akár még szobába is jó lehet. Szomszédok vérmérsékletétől és falvazstagságtól függ. :)
2019. júl. 4. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
*falvaStagság, hihi. Bocsi, nem kéne részegen gyakorizni. ^^
2019. júl. 4. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!