Tudnátok ajánlani ilyen zenéket?
Július közepén el szeretnénk menni körbejárni Európát kocsival, és szeretnénk közben minél több klasszikus utazós zenét hallgatni.
Olyanokra gondolok mint:
The Proclaimers - i'm gonna be
Lynyrd Skynyrd - Sweet home Alabama
Chumbawamba - Tubthuming
Légyszíves ha tudtok, írjatok még pár ilyet. Előre is köszi! :)
The Alan Parsons Project - Eye in the Sky
Depeche Mode - Route 66
Fleetwood Mac - Dreams
T. Rex - Get It On
Roger Hodgson - The Logical Song
Gerry Rafferty - Right Down the Line
Stealers Wheel - Stuck In The Middle With You
Foreigner - I Want to Know What Love Is
Whitesnake - Here I Go Again
Van Halen - Can't Stop Loving You
Chris Rea - Looking for the Summer
Lily Was Here - ez valami soundtrack, nem tudom az előadóját
Sting - It's Probably Me
Golden Earring - Radar Love
Free - All Right Now
Bachman Turner Overdrive - You Aint Seen Nothing Yet
Rare Earth - Get Ready
Én ezeket hallgatom - vagyis ezeket is.
Ha megfogadsz egy tanácsot, kivágod a kocsiból a lejátszódat és veszel bele egy kazettás egységet! Én mind a mai napig azt használok! Az életérzés egy roadtripen, amikor melletted vannak a saját magad által összeállított kazetták és benyomod a lejátszóba... Még a 80-as évek végén csináltunk egy road tripet keresztül európán, amikor már lehetett menni szabadon. Az utolsó szabad évtized utolsó szabad évében... Nem volt még internet, nem volt mobil, nem figyelt senki a falakra feltett kamerákból. Sajnálom a mai generációt, hogy nem tudják, mi is az a valódi szabadság... Egy 82-es Opel Commodore-ral vágtunk neki az útnak.
Nagyon nehezen, de tudtunk szerezni egy VW transporter t1-et, így nem kell azzal sem bajlódni hogy átszereljük a magnót :D
Köszönjük szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!