Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tripp Eisen, a Static-X...

Tripp Eisen, a Static-X egykori gitárosa új bandát alapított: Face Without Fear néven. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=tLEOC7wMKUQ

Szerintem jó és tisztára olyan, mint a Static-X volt akkoriban (2002-2005). Örülök hogy az újraalakult Static-X mellett egy újabb hasonló banda van születőben, nagyon hiányzik ez a stílus a mai zenei felhozatalból. Eisen sajátos gitárstílusa egyből felismerhető annak aki sokat hallgatta anno a Static-X-et.

2019. jún. 29. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
A 3000 megtekintés jól mutatja, hogy mennyire szüksége van a közösségnek egy ilyen zenekarra...
2019. jún. 29. 16:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Számomra ez az egész Static-X összeállás egy kicsit... hááát... gusztustalan. Bocsánat, nem tudok szebb szót használni. Azok után, ahogy Tony Campos és a többi jómadár olyan csúnyán kiszúrt Wayne-nel... Nem is tudom... Furcsa.

Tripp Eisennek meg még mindig a börtönben illene rohadnia. Elnézést, ez az én véleményem. A Static-X-hez egyébként (szintén szubjektív véleményem) szerintem sokat nem tett hozzá zeneileg. Azt a bandát Wayne és Fukuda tette azzá, ami lett. Volt...

2019. júl. 3. 18:27
 3/3 A kérdező kommentje:

Érdekes amit mondasz. Hogy szúrtak ki Wayne-el?

Én úgy tudtam, Wayne csinálni akart egy szólólemezt (ami jól is sikerült) és emiatt felfüggesztette a Static-X-et, és ezért volt összeveszés a tagok közt.

Én 2001 óta ismerem a bandát és 2003 óta nagyon nagy kedvenceim. Szerintem Fukuda és Eisen is beletette a maga stílusát, mindketten jók, de hozzám Eisené közelebb áll, főleg azért, mert a másik két nagy banda, amiben játszott (Dope , Murderdolls) is igen jó zenét csináltak/csinálnak.

Egyébként Eisen az új Static-X lemez munkálataiban is aktívan részt vesz, és egy interjúban elmondta, hogy szinte az összes régi zenésztársával jó a kapcsolata, a Roughhouse-al (a legelső bandájával) lépett először színpadra 3 év börtön és 10 év kihagyás után.

Nemtom te mit hallottál/olvastál róla, miért ültették le, én úgy hallottam, két 18 év alatti lánnyal volt kapcsolata, akik idősebbnek hazudták magukat és egyikkel valami parkolóban rajtakapták a rendőrök. Asszem 15 meg 16 évesek voltak valójában. Az USA-ban ez már bűntetendő, és ezért kapott felfüggesztettet, de az első eset után még a bandában maradhatott, második alkalom után rúgta ki Wayne. Úgy tudom, nem volt erőszak egyik esetben sem, közös beleegyezéssel történt minden. Aztán volt valami becsületsértési meg verekedéses balhéja a felfüggesztés alatt, és végül ezért kellett letöltenie mindent.

2019. szept. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!