5.1-es bluetoothos hangfalszettnél ez így működik?
venni szeretnék egy 5.1-es hanfalszettet, amit csak zenére használnék, egymás mellett lenne egy szekrényen minden a falon. Szóval maga az 5.1 élmény nem fontos, csak, hogy szóljon az összes hangfal.
Viszont azt nem tudotm, hogy ha bluetoohal rácsatlakozok telefonnal, és a youtuberol kapcsolok zenét, akkor az összes hangfalé szólni fog?
Se az 5.1-es hangrendszer, sem a Youtube nem zenehallgatásra való.
Vagy mindenképpen az a cél, hogy minél gyatrább legyen a hangminőség?
A kérdésben még szekrényről volt szó, nem kertről, de mindegy, kertben kell neki egy kis teljesítmény is, nagyobb, mint szobában.
Ezt javaslom, illetve minimálisan az edifier r2000bt-t
Esetleg a Microlab Solo 6c, vagy a 7c változatát, az utóbbi 6,5" -os mélynyomója már tud valamit, így nem kell hozzá bassláda, amúgy is jobban szeretem a 2.0 rendszereket, jól belőve tökéletes az.
Szerintem az edifier szebben szól, árnyaltabban, de a microlab meg karakteresebb.
Esetleg, ha szereted a modern egysíkú kemény basszust, vegyél hozzájuk egy mélynyomót, 2.1 formációban, bár szerintem felesleges.
Koszi a valaszt!
Igen szekreny, azt nemtudom miert irtam. A kertveb lenne, az az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!