Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Nightwish vagy Nightfall szám...

Nightwish vagy Nightfall szám a Diva? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

A youtube-on Nightwish és Nightfall számként is fent van, bár a Nightfall számaira hasonlít!

http://www.youtube.com/watch?v=I7CNYcuKr38

http://www.youtube.com/watch?v=LXFSjTpzABg&feature=related

Viszont egy Rare Tracks nevű Nightwish (!) lemezen is megtalálható ez a szám, ezek vannak még rajta:

Sleepwalker(live)

Passion and The Opera (Single)

Traitors Kiss

Diva

Sleepwalker

Walking in The Air (Single)

Sleepwalker II.

Nightquest

Once Upon a Troubadour

A Return The Sea

Netán egy közös kiadvány lenne a két zenekartól?

Viszont, ha a Diva nem Nightwish szám, akkor a Traitors Kiss sem, szerintem. Vagyis nem tudom, de ha valaki többet tud jó lenne, ha megírná!

2010. júl. 9. 00:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyik sem Nightwish, ez 100% :)
2010. júl. 9. 01:43
 2/3 anonim ***** válasza:

A Nightfall-t nem ismerem, de az fix, hogy nem Nightwish szám.

És nincs Rare Tracks nevű albumuk, az tuti.

2010. júl. 9. 14:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon régen én is nyomoztam ez után a két szám után (Traitor's Kiss és Diva), egyik se Nightwish.

De van Nightwishnak 2 nagyon ritka száma, megvolt a régi gépemen, sajnos meghalt a winchester, így azok is elvesztek... Az egyik száma címe (mily meglepő) szintén Nightwish volt. :D A másiknak már nem tudom, de mindkét szám nagyon korai darab volt, szinte még akusztikus hangzású, Tarja hangja is olyan nyers volt még, mint pl. a 'A Return to a See'-ben.

2011. nov. 10. 05:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!