Tudtok mondani hanglemez LP, vinyl webshopot?
A legtöbb ilyen témában bizniszelő ember, akit ismerek, az a Discogs-ot használja. Nem magyar ugyan, de kb. semmi valódi konkurenciája nincsen.
Ha mindenképp ragaszkodsz ahhoz, hogy magyar legyen, és nem Jófogás/Vatera, akkor egyedül a Facebook-on a Lemezbörze piac facebook csoportja jut eszembe. De szerintem jobban jársz, ha engedsz a megkötésekből...
#2 Az sajnos a feladótól és/vagy az általa választott postaszolgálatról függ, nem a távolságtól, és pláne nem a Discogs-tól. Nekem Romániánál távolabbi országokból jöttek meg jóval hamarabb albumok, mint három hét. Sőt, olyan is volt, hogy velünk nem szomszédos országból rendelt album hamarabb megjött, mint egy olyan, amit egy miskolci tag küldött ki - a Magyar Posta útjai kifürkészhetetlenek. :D
De egyébként Discogs-on lehet olyat is, hogy aszerint szűrsz kereséseket, hogy honnan küldi az eladó - jelenleg majdnem kétszázezer magyarországi album van meghirdetve, lehet szerintem válogatni. Én már párszor bejátszottam azt is, hogy ráírtam nekem tetsző, Magyarországról meghirdetett lemez előadójára, hogy budapesti-e, aztán szerveztünk egy élő átvételt.
A távolság számít a legkevésbé.
A Fedex-el Kaliforniából 1 hét alatt a kapumnál volt a csomagom.
Románia az Usához képest képest...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!