A Kárpátia miért nem csinál jó zenét?
Figyelt kérdés
Mármint ahhoz képest hogy mennyi potenciál van bennük. Zsolti egy remek gitáros, csak sajnos itt elpocsékolja a tehetségét, a furulyát és a csellót pedig siralmas hogy mennyire nem használják ki. Ezzel a két hangszerrel rettentően jól fel lehetne dobni a zenét, de általában csak pár számnál vendég szerepelnek és le vannak tojva.2019. jún. 13. 23:24
11/12 MolotovPunk válasza:
Félreértés ne essék én sem vagyok Tcs fan,de abban a hasonló kategóriában is jobban meghallgatok inkább buliban egy Depresszió zenekar lemezt,mint őket.Még egy Road-ot is.Pedig a felsoroltak közül,egyik sem tartozik a nagy kedvenceim közé,de a kárpátiától még ezek a felsorolt zenekarok is sokkal jobbak.
12/12 anonim válasza:
Jó zenéhez jó zenészek kellenek. Zsolti egy remek gitáros, de egyedüli a bandában, aki tud zenélni. Nem is értem, mit keres ott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!