Voltal mar egyedul nagy rock koncerten?
még nem voltam egyedül... :P
Azért egy lány? És egyedül? Egy lányt nem szabad magára hagyni :(
Én álltam már végig nagy koncertet egyedül. Kellemes volt, a zenére figyeltem. Ha szereted őket, jól fogod érezni magad szerintem. Amúgy hol és mikor lesz ez a Guns N' Roses-koncert? ;)
23/F
nincs sok baratom..enis most tudtam meg hogy nem szereti..nem veszek jegyet neki.
Romania-Bukarest-szeptember 21.
de ugyis elmegyek..ha egyedul ha valakivel
13/L..ezert mondtam hogy eleg fiatal vagyok:)
Voltam, ha úgy vesszük. Nem volt "nagy", hanem kis koncert volt. Anyum(aki fuvaroz, mert egyedül akkor nem engedett) hátul én pedig elöl a pogóba. Végülis egyedül "álltam" végig. :D Anya általában távol volt a pogótól és az egyebektől, letáborozott valahová :)
Guns-on én is voltam Bp-n, szerintem nem lesz bajod, végigállgatod akár egyedül is, lehet közbe összespanolsz valakivel :D:D (nekem mindig sikerült) :D
Jó szórakozást! :)
Én már voltam. A környezetemben senki se szerette annyira az adott zenekart, hogy eljöjjön, nekem viszont a kedvenceim, így mindenképpen mentem.
Nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!