Van Magyarországon valahol nyilvános zongora?
Sajnos nem tudom, de ha nyerek a lotton (fonyeremenyt), biztosan kihelyezek parat! Remlem olvassa nehany lottonyertes is!
Londonban, St Pancras International-en van ketto. Az egyik eleg jo allapotban van, a masik eleg vacak. Mindig foglaltak, orakat kell varni, hogy zongorazhass. Regebben a repulotereken is voltak, de azokat megszuntettek. Szerintem szuper otlet, de jo lenne ha kapnanak zongorat az ovodak is, hogy amelyik gyerekben meg van az erdeklodes, elvezhesse a zongora muzsikat! Sajnos kihaloban van a zenetanulas, pedig az olyan csoda ami massal nehezen potohato.
Fiatal zongoristak, szinten latogathatnanak iskolakat, mert hiaba lesznek hatalmas muveszek, ha nem nevelnek maguknak ki kozonseget.
Remelem talalsz nyilvanos zongorat, Magyarorszagom. Sok sikert!
Ferihegyen van, de ahhoz csak úgy férhetsz hozzá, ha utazol (meg a mi giminkben is volt), szállodákban is láttam már.
Sajnos olyat még én se láttam, amihez tényleg bárki hozzáférhet:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!