Tényleg csak a szép, jó alakú nők és a jóképű, izmos férfiak tudnak énekelni?
Miért lett ennyire fontos a megjelenés a könnyűzenében? Ha egy nő nem szép és nincs modellalkata, akkor esélye sincs labdába rúgni pusztán a tehetségével és az énekhangjával. Ha egy klippben nem riszálják a seggüket a bombanők, akkor már eladhatatlan, de pár jó seggel bármi eladható. Még az ocsmány pasik is ilyen nőkkel tudják eladni magukat, a zene minőségének, a dalszövegnek, az énekhangnak már semmi jelentősége. Most is klippeket nézek, és csak semmitmondó zenék sorát látom vonagló nőkkel.
Lehet, hogy sokkal több jó zene lenne, ha 99%-ban nem a megjelenés lenne fontos?
Persze, ma már sokan szeretik a hangja miatt, de az ismertségig nem jutott volna el egy kövér Beyoncé. Beyoncé-nak vannak jó zenéi, és néhányban meg is mutatja a tehetségét, fantasztikus hangja van, nagyon jól énekel, de ő is vigyáz az alakjára, és sok klippben meg is mutatja azt, mert enélkül ma már egy ismeretlen senki lenne. Azért egy Single Ladies vagy egy Halo klipp eladhatatlan lett volna egy 100 kilós Beyoncé-val.
Pl. Nicki Minaj kizárólag abból él, hogy minden klippben a fenekét mutogatja, miközben tehetsége és az énektudása sehol nincs.
A klippek 90%-a ma már ilyen:
Hallottál már Adele-ről? Valami szupersztár-féleség, vagy mi. Láttad is már?
De mondok jobbat: Susan Boyle megvan?
Nem mondtam, hogy nincsenek kivételek.
Még nem hallottam Susan Boyle-ról, de rákerestem. Hiába tud énekelni, nem képernyőre való a mai trendek szerint, így nem is lesz világsztár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!