Van elektromos gitárok, de erősítőt nem tudok hozzá venni, mit tegyek? Bonyolultabb minthogy gyűjts majd lesz rá stb.
4éves korom óta gityózni akartam. Nagy hévben sikerült is vennem egyett. Sajnos hiába tetszik és szeretem hibás. Arra sincs pénzem hogy megjavítassam. És neten is már utána jártam ahogy tudtam. Szóval kéne valami megoldás hogy tudnám erősíteni hogy hangja is legyen? (Nem az elektronikájának van baja).
Az hogy miért nincs rá pénzem személyes, de annyit mondok tanulók dolgozok és leginkább ételre megy el illetve fontosabb dolgokra. Család nem segít inkább hátráltat. De ez régi vágyam. Gépem nincs csak egy telefonom és a gitáron. Kábelt szerzek ha kapok valami ötletet hogyan tudnám kihangosítani.
Előre is köszönöm a normális válaszokat.
Mert én se tudom mi a baja. Állítottam mindent a gitáron mert utána olvastam, de ha az egyik húrt (ha jól emlékszem a g. Nem vagyok otthon) üresen megpengetem jó ha bármelyik bundon lefogom kivétel a 12es bundot (mert alul a húrlábnál azt beállítottam ahogy csak tudtam) nagyon rossz hangja van. Nyakat is próbáltam állítani kicsit de semmi... Vissza vittem azt mondták nincs baja. Pedig hallható. És zenésznek is mutattam. Kaptam hangszerét címet de pénzem nincs rá. Nem hiszem hogy mást tudnék még állítani a gitáromon. Az összeg kb nagyon maximum 9ezer a keret amibe kábel is kéne hogy legyen... 2 hónap kéne egy normálisabb kombóra. Használtam majdnem sikerült 8ezerért vennem de a vásárlási nap előtt este 20fele írt a bunkója hogy bocs eladtam másnak mégse gyere érte. Mindent lemondtam mert ő kötötte ki a tádumot. Szóval használtan is nézem de jót nem találtam. Ebay-en találtam kábelt 700~forintért 3m. Szóval marad ~8ezer. És a gitár még mindig nem jó. Az még szerintem minimum 15környéke lenne megcsináltatni plusz az odaút és vissza. Szóval nagyon nem jó... 2 hónap félre tett pénz a gitár javítása és a kábel. Aztán még minimum 1 hónap. És iskolára nem vettem semmit. És ruhát se nagyon. Kicsit talán durván számolok de kb. Mindig van valami váratlan kiadás ami fontosabb... De tényleg nem szeretném részletezni a dolgokat nem erről van szó nem erre kértem tanácsot választ illetve panaszkodni se szeretnék.
Köszönöm a válaszokat!
Nem értem az egész alapszituációt. Akkor neked egy elektromos gitárod van, de még nincs erősítőd? Vagy elektroakusztikus?
Na meg ha rosszul szól a G húron minden, azon miért segítene egy erősítő?
Nyilván a kérdező nem ért hozzá. Honnan tudná mi a baja. A g húrban sem volt biztos.
Én azt javaslom menj el vmi fizikai munkát végezni, és ne pocsékold a drága idődet egy selejt gitárra! Rakd félre az álmod egy időre, hidd el megtérül. Ha most nem jut csak kajára, akkor ezen hogy fogsz változtatni? Ha tanulsz, akkor feltehetőleg lesz szakmád, de én úgy érzem a leírtakból, nagyobb gondjaid is vannak, mint hogy nincs erősítőd. Én is anélkül kezdtem, meg panelban nem is nagyon tudtam később sem bömböltetni. Javíttatást felejtsd el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!