Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vett már valaki közületek...

Vett már valaki közületek Ripple csomagot?

Figyelt kérdés
Ha igen, bejött neki a jóslat? Kekeckedő, undorító válaszokat nem kérek. Ezeket lepontozom és akár jelentem is.

2019. jún. 2. 06:58
 1/4 tomas.vadecik válasza:
igen, megtettem ripple csomag és jó véleményem van róla. Küldtek nekem egy csomagot, amelyben volt egy kártya hozzáféréssel a számlámhoz, és e-mailen kaptam információkat arról, hogyan kell bejelentkezni a platformon, hogyan kell felhasználni képzésüket és anyagaikat. Nem tudok sokat a befektetésről, tehát ez volt az első lépés, tehát azt hiszem, rendben van.
2020. júl. 29. 14:29
 2/4 Anton88 válasza:
Én is vásároltam Ripple csomag és ez rendben van. Kiváló minőségű oktatási anyagok és jó módszer a beszerzésre Ripple. Ajánlom.
2020. nov. 4. 14:36
 3/4 anonim válasza:
Velem is minden rendben van.Vettem ripple csomag és rengeteg oktatási anyagot és kriptovalutát kaptam. Amikor felteszem a saját pénztárcámat, oda viszem át. Magáról a hullámzásról egyszerűen nem tudok, mert a kriptopénznek súlyos válsága van.
2021. febr. 2. 14:08
 4/4 anonim válasza:
Nekem is van ripple, de penztarcat nehezen talalni hozza. Ingyenesen nyitottam egyet a blockchain.com-on. Kaptam kódot, ide akarom a ripplet átváltás utan kerni, metz ez nem támogatja. Stellarra akarom átváltani és eladni. Kezdökent remelem jól sikerül. Forintban fogom kerni azcárát. Szerintetek jól kezdtem neki. Nem látom át még az egészet.
2021. ápr. 25. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!