Hogyan folytassam a dobolás tanulását?
Figyelt kérdés
Pár hónapja vettem egy pár dobverőt és egy gumilapot, azóta azon szoktam gyakorolni kézrendeket stb. Mivel kéne folytatnom? Vegyek egy pergődobot? Vagy vegyek egy alap dobfelszerelést? Használtan szoktam látni 50k körül dobfelszereléseket, igaz, hogy nem a legjobbak, de kezdésnek nem is kell egy Tama vagy egy Pearl. Szerintetek?2019. máj. 27. 22:28
1/2 A kérdező kommentje:
Persze tanárhoz fogok majd járni.
2019. máj. 27. 22:28
2/2 anonim válasza:
Igen, vegyél egy olcsó épkézláb dobszettet aztán adj neki! De ne csak a tanárra támaszkodj! Ülj le és próbáld meg "elhallani" és reprodukálni amit a kedvenc számaidban nyomnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!