Hogyan szabályozhatom az énekhangom?
Figyelt kérdés
Imádok énekelni, sok dalom is van YouTube-on.
Viszont mostanába aztűnt fel, ha valami túl mély, automatikusan felemelem a hangom, mármint magas lesz. Nem tudom beállítani a kényelmes mélységet, mivel mindig próbalok idomulni az énekes hangjához...
2019. máj. 19. 23:25
1/2 Zénevű válasza:
Mi a kérdés? Én a dalok hangmagasságát állítanám a helyedben a saját hangterjedelmedre. Ha mély egy dal, akkor fel kell transzponálni annyira, hogy kényelmes legyen. Az más kérdés, hogy így a dal sem szól már ugyanúgy. A hangodat meg képezni kell, skálázni kell, nyújtani a hangszálaid és így valamelyest nő a hangterjedelmed.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
Régen realtek-kel tudtam állítani a hangmagasságot, de most teljesen néma, ha beakarom állítani..
2019. máj. 21. 23:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!