Fiúk ti mit szóltok ahoz ha egy lány szereti az old school rappet?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és nagyon szeretem az old school rappet, pl 50cent, Dr. Dre, Wu-Tang, Eminem, 2pac és meg sok más rappereket
Ti fiúk mit gondoltok erről(mármint azok a fiúk akiknek hasonló a zenei ízlésük), nektek bejön ha egy lány ilyen zenéket hallgat?
2019. máj. 7. 13:36
1/5 anonim 

válasza:

Engem nem zavarna. Nem ettől lesz valaki jobb vagy rosszabb.
2/5 anonim 

válasza:

nekem kicsit furanak tunne. de tetszik, legalabb van onallo izlese. nem ugy mint azoknak akik a yt trending elso ciganyszamat kivalasztjak es azt hallgatjak
3/5 anonim 

válasza:

Nem zavar, sőt. Eminem nálam is nagy kedvenc, Ice Cube mellett. Szinte csak rap szól nálam is az autóban, otthon, séta közben. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!