Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek "Dé:Nash"-ről?

Mi a véleményetek "Dé:Nash"-ről?

Figyelt kérdés
Szerintem hatalmas tag. Kiparodizálja a hazai rapperelet, kiparodizálja a hazafiasságot, de igazából ő is hazafias de még is parodia szerűség az egész. Szerintem új műfajt teremtett ide haza. én csípem ami ő csinál legalább nem olyan kamu gengszter rapper mint ami most divat idehaza Akik csak menöznek meg arról szól a klip hogy milyen csilli villi minden meg milyen gazdagok. a Dé:Nash-nél nincs ilyen! :)

2019. ápr. 24. 19:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Erős az az élmény, hogy autista pókerarccal szerepel a klippekben, és mellé az a finom gúny, ami áthatja a szövegeit, ezt tovább erősíti. Ő a magyar rap Kétfarkú Kutya Pártja szerintem; abszolút helyes a jelenléte. Emberi mivoltáról nem tudok mit mondani, mert nem ismerem személyesen.

Egy tipp: ha valamit/valakit a műfaj legaljához hasonlítasz, az nem pozitív jelző.

2019. ápr. 24. 21:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Tényleg nagyon jó eddig, de erre az egy poénra amire felhúzza magát mint jelenséget nem tudom hogy egy albumnál tovább hogy tudja kihúzni.. Mármint, az egész albuma egyetlen darab témáról szól, és nem tudom hosszú távon ez mennyire fog működni, ha így marad :S

Amúgy kiemelném, hogy meglepően jó hallgatni, hiába tűnik elég esetlennek a flowja meg az a mély hangja valahogy mégis rohadt jól hangzik az egész :D

2019. ápr. 29. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Zseniális egy fazon :D

Ügyesen húzza meg a határt a komolyság és a vicc között, nagyon jól parodizálja ki a mai rappereket, ötvözve a történelemmel. Én speciel tanultam is a dalaiból. Pl.: mikor vágta kupán Lehel a császárt? Eddig nem tudtam, most már tudom: 955, Augsburg (xD)

Unalmas napjaimban az ő dalait szoktam énekelgetni, nagy rajongója vagyok! xDDD

2019. jún. 6. 20:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt sajnálom, hogy a sok magamutogató kamu rapperek akik mellesleg iszonyatosan klisések, és egymás/Amerikát majmolják azok lesznek mindig középpontban.
2019. jún. 7. 05:57
 5/6 anonim válasza:

Zseniális, a szövegei elképesztően jók és aktuálisak, bár a rappelésén lenne még mit javítani... Egy barátom testvére ismeri, és elvileg a való életben is hatalmas arc.

És nem értek egyet azzal, hogy csak egy album van benne, ez a csávó képes a megújulásra, lásd Családalapítás, Kisvasút.

2020. jan. 9. 18:39
 6/6 anonim ***** válasza:
32%

5, témájában a Kisvasút is full ugyanarról szól, mint bármelyik szám a Tarsolylemezről, annyi, hogy itt már nem "szerepben", ironikusan mondja el, hanem full komolyan

De amúgy szerintem a nagyobb baj nem is ez, hanem az, hogy (szerintem) a Rekonkviszta diszkó, a Lehel Skrtje, a Kisvasút, meg az Oroszok a Házban (ez talán kivétel) kb full ugyan az, mintha egy szám lenne

Én úgy érzem, hogy hosszú távon nincs benne annyi potenciál, mint krúbiban pl

2020. jan. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!