Miért hazudnak a Despacito szövegéről a kommentekben? Ettől jobban igazuk lesz?
#4 így hatásosabb. Nem hallottad így soha? Ne kiabáljál, ne szemeteljél, ne hazudozzál. :)
Pont annyita helytelen, mint az, hogy van spanyolból középfokom. Persze ettől még használják. ;)
A Despacito-ról nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom a szövegét meg nem is tetszik alapból sem.
Egyébként én értem, hogy miért felháborító sokaknak a szám meg a klip is, de az is tény, hogy ha nem is pont a Despacito, sok amerikai szám kb ugyan erről szól, csak nem tűnik fel, mert a hallgató vagy nem ért annyira angolul, hogy értse, vagy érti, de nem érdekli, mert angolul ugye minden jobban hangzik. Ja meg mert Alexet sokan elvből utálják, és mindent amit csinál. :)
Szóval lehet a Despacito nem jó példa erre, én hiszek neked, de rennnngeteg más szám a (külföldi) zenei világból jó példa lehetne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!