Melyik a kedvenc számotok az alábbi együttesektől?
1. U2
2. Pet Shop Boys
3. Backstreet boys
4. Depeche Mode
5. Alphaville
6. R.E.M.
7. Police
8. Duran Duran
9. Queen
10. A-ha
11. The Beatles
12. Bee Gees
13. Bon jovi
Ezek közül csak a 9, 11 és kicsit a 4 amit hallgattam/hallgatok, a többinél azt írtam ami tetszett mikor leadták, ahova nem írtam azokat alig ismerem és/vagy amit hallottam tőlük azok közül sem tetszett egyik sem annyira.
1. With or Without You
2. Go West
3. -
4. Enjoy The Silence
5. Forever Young
6. -
7. -
8. -
9. Breakthru
10. Take On Me
11. Norwegin Wood (This Bird Has Flown) Early Take
12. -
13. Always (Tudom nyálas, de bevállalom. Nem hallgatok BJ-t sem.)
-
- it's a sin
-
- policy of truth
-
- me in honey
-
-
- the fairy fellers master stroke
-
- im looking trough you
-
-
Bár nem értem, hogy az ilyen giccses bonjovik, backstreetboysok és társaik hogy jönnek ahhoz a pár színvonalas előadóhoz...
Nem sok zeneszámot ismerek az általad felsorolt előadók közül, a legtöbb nagyon klisés lesz, de nem hiába:
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Everybody
Húú, elég nehéz, talán Personal Jesus vagy StrangeLove, de igazán írhattam volna az Enjoy The Silence-t vagy Everything Counts, Stripped minen nap más kb :D
Forever Young
Drive
Every Step You Take
Bohemian Rhapsody (Ismerem a többi "klisét" is)
Hey Jude
Hú, hát nem nagyon tudok dönteni az Always, It's My Life, Have A Nice Day és a You Give Love között, de talán Nice Day.
2-es, miért giccsesek?
Egyébként nem mennek egymáshoz ezek sehogy, mert tudom, hogy ezek nem összeegyeztethetőek sem zenei stílusban, sem időben, de nem is az volt a lényeg most. Ezek pusztán csak a kedvenc fiúbandáim, akiknek sok számát szeretem vagy kevés számát szeretem ugyan, de azt nagyon.
Íme az én kedvencem/kedvenceim:
az első a legeslegjobb, a +-al jelöltek pedig az utánuk lévő :-)
1. Beautiful day + New Years day, Pride, Mysterious Ways, Elevation
2. West end girls + Being Boring, What Have I Done To Deserve This?, I Don't Know What You Want But I Can't Give It Any More
3. I want it that way + Everybody, Show Me The Meaning Of Being Lonely
4. Enjoy the silence + Personal Jesus, Policy of Truth
5. Sounds like a melody + Forever Young, Big in Japan
6. Shiny Happy people + Losing My Religion, Everybody Hurts
7. Wrapped Around Your Finger + Every Breath You Take, Walking on the Moon
8. A View to a Kill + Come Undone, Save a Prayer
9. Radio gaga + We Are the Champions, Show Must Go On
10. Take on me + The Sun Always Shines on T.V., You are the one
11. I Want You + Because, You Never Give Me Your Money
12. Stayin' Alive
13. It's my life + Livin' on a Prayer, You Give Love a Bad Name
Én még így nem hallottam.
Végülis van benne vmi, de sztem attól még jók, szükség van az ilyesfajta könnyűzenére is. Jobbak az ilyen "típuszenék" vagy "sablonos" zenék, mint néhány mai előadó zenéje. Na, azok tényleg javarészt koppintások, jobb esetben, rosszabb esetben tuc-tuc nyomva ezerrel. Bár azért találok néhány jót újak között is.
"Jobbak az ilyen "típuszenék" vagy "sablonos" zenék, mint néhány mai előadó zenéje."
Na, ez így nagyon nem igaz. A régi sablonos számok semmivel sem jobbak a mai sablonos számoknál, egy és ugyanaz. A színvonal nem kor, és műfaj függő. Tudok mondani "tuc-tuc" számot, ami jobb egy csomó rockzenénél. És tudok mondani mai zenét, ami jobb egy csomó réginél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!