Régóta keresek egy zeneszámot, kicsit nehéz körülírni. A közreműködésetekkel talán rátalálhatok. Ismerős Nektek az alábbiak alapján?
-Slárger rádióban hallottam hét közben du.-n 18-22-ig random időpontokban
-Nincs benne vokál
-Az alábbi számhoz hasonlít Goombay Dance Band - Eldorado
https://www.youtube.com/watch?v=TQXgpdHT_MY
-Kb 70,de inkább 80-as évek beli lehet
-Kicsit idétlen, de kb az alábbi a dallam ami végigmegy rajt: tűűű tütü tü tü tűűű tü tű tű
Hogy érted, hogy nincs benne vokál? Instrumentális, vagy az énekest nem kísérik vokalisták? Ha énekelnek benne, akkor első blikkre az Alphaville-től Sounds Like A Melody eleje ugrik be, ami kicsit hasonlít az Eldorado refrénjére. Ha nem énekelnek, akkor passz.
Nekem is van 1-2 instrumentális szám még ebből az időszakból, amit sehogy nem találok, mivel nincs szövege, ami alapján elindulhatnék. (Még az is lehet, hogy ugyanarra gondolunk...) :)
Csak ez ugrik be
Én nekem ilyenből
hát a Kalimba de Lunában talán nincs ének
meg a Leo Rojas nak is van egy ilyen száma
hú, nemtom.
*ja,de bocsesz, egyiknek van
meg még nemtom ehhez volt -e ének
Michael Fletly (?-nem tudom,hogy írja) ő szteppelni szokott és neki is tök jó a zene amire táncolni szokott:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!