Aki ért az ír furulyához: ez a fajta furulya mennyire jó minőségű?
Sok helyen olvastam, hogy a legtöbb furulya hangja nem pontos, negyed hangokkal eltér attól, aminek lennie kéne.
Megvettem végül, de kevés időm van foglalkozni vele, így egyelőre én sem tudok róla sok ítéletet mondani. :)
Nekem egyébként sokat segített egy vlogger, akinek szintén van egy ilyen furulyája, így ez elég indok volt nekem ahhoz, hogy meg merjem venni.
Róla van szó:
itt egy ugyanolyan furulyát mutat be, mint amit én is linkeltem
https://www.youtube.com/watch?v=g2PNC49fyMI
Itt pedig több furulyáról van szó, de benne van az előző is
Igazából azt olvastam még, hogy érdemesebb D hangolású furulyát venni, mert a legtöbb kottát is D-re írják.
Van egy másik Clarke furulya (a második linkelt videóban ez is szerepel), ami "csomagban" is kapható. Ebben benne van a furulya, egy kottafüzet, ami nagyon jól leír mindent és segít egyáltalán elkezdeni a tanulást, és jár hozzá egy CD is, ahol a füzetben lévő dalokat lehet meghallgatni. (A furulya külön is megvehető.)
Erre gondoltam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!