Maga az előadó is egy borzalom, zenéi méginkább. Egy olyan pofon egyszerű dallam, amit én otthon fakanállal ütve egy lábost összerakok. Teljesen életuntan énekel a számban, a hangja se nagy szám, hörögni én is tudok. Eközben összevissza ugrál, mint valami hiperaktív p*csa. Az egész képi világa a klippnek egész egyszerűen zavarón sz @r. A dal szövege is van vagy 10 sor, folyamatosan ismétlődik. Ezek mellett a dalt se ő írja.
Pár év múlva mindenki el fogja felejteni, majd jön valami másik deprssziót megjátszó p*csa.
De emberek, értsétek már meg ,hogy azoknak az embereknek akiket molesztáltak meg bántalmaztak nem volt olyan fényes az életül mint nektek.
K..a jól érzitek magatokat de ezek az emberek végig szenvedték az életület.
Én sokkal jobban el tudom képzelni egy ilyen embert a barátomnak mint egy olyat akinek perfekt az élete de mégis szekál mindenkit.
Wait… Billie Eilish-t molesztálták?
Mert erről nem hallottam.
A zenéjén kívül annyit tudok róla, hogy egy divatdepis, elkényeztetett kislány, akinek a teljes luxus ruhatára 4XL-es Louis Vuitton és Gucci melegítőkből áll, és aki a bátyja miatt lett híres, nem mellesleg rettenetesen nagyképű.
Gyerekként engem is zaklattak, hogy “dagadt tehén” voltam, de nem kürtöltem világgá, nem mellesleg voltak a testemnél jóval nagyobb gondjaim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!