Ez nagyon ízléstől függ. Nálam ezt a címet az Iron Maiden, és az Avenged Sevenfold tudta kivívni, fej-fej melletti küzdelemmel. Persze vannak olyanok, amiket még jobban utálok, csak azoknak egyetlen számában sem hallottam olyat, amiért megérné velük foglalkozni.
2019. márc. 26. 01:43
12/19 anonim válasza:
Nálam a Queen. Egyszámuk nincs amit végig tudnék hallgatni sugárban okádás nélkül.
2019. márc. 26. 02:26
13/19 anonim válasza:
Melyik a világon a legeslegrosszabb gyakorikerdesek.hu oldalon feltett kérdés?
Ez amit most kérdezel, és nem is lesz soha rosszabb!
A zene és általában a művészetek szubjektív dolgok, nagyon egyénfüggőek. Kinek mi tetszik és milyen az ízlése. Nem lehet erre vagy arra mondani hogy a legrosszabb és azt sem hogy a legjobb. Lehet én a te kedvenc zenekarodra mondanám hogy a legrosszabb, de szerinted az a legjobb, vagy fordítva.
Írtak itt többen olyan együtteseket akik igenis letettek valamit az asztalra, nemzetközileg is elismertek és fogyott a lemezeikből több millió darab, szóval nem gondolnám hogy annyira rosszak, pláne hogy a világ legrosszabbjai.
Az elfogadható hogy nekik nem tetszik és nem szeretik, de attól még más szeretheti.
2019. márc. 26. 08:33
14/19 anonim válasza:
Jó kérdés. Elég sok hulladék zenekar van. Ide sorolhatnám a magyar zenekarok 98%-át, de a külföldiek között is van egy pár szemét. Green Day, Aerosmith, Nirvana, KISS így hirtelen. Szigorúan saját vélemény. Mások attól még szerethetik.
2019. jún. 17. 13:23
15/19 anonim válasza:
Jó, a KISS-t visszavonom. Nem kedvenc zenekarom, de legrosszabbnak kikiáltani túlzás. Egyébként ahogy leírták, ez a "legrosszabb zenekar" dolog szubjektív. Nálam pl. a Green Day birtokolja ezt a címet.
2019. jún. 17. 13:39
16/19 anonim válasza:
#12: Sajnállak. (Kész szerencse, hogy nem írtad ide a kedvenceidet, mert ilyen botfüllel bele sem merek gondolni, miket szerethetsz...) :D
2019. jún. 17. 20:52
17/19 anonim válasza:
Na először is, a tankcsapda nagyon jó szval nem is tudom... gondolom te is ilyen nyávogós pop trasht hallgathatsz... Másodszor, az hogy a Queen a legrosszabb, az jó vicc😂, nem akarom tudni hogy miket hallgathatsz barátom!
2019. jún. 18. 13:00
18/19 anonim válasza:
Hát nem is tudom. Még sose gondolkoztam rajta. De mint ahogy már vki említette, egyéni ízlés kérdése. Szerintem (ne vegyétek úgy hogy tényleg rosszak csak sztem azok):
Magyar:szinte az összes kivéve a Kozmix, Ákos és Lil g (régen nagyon szerettem őt)
Külfödi:nem nagyon ismerem a synthpop és futurepop stíluson kívüli külföldi együtteseket de tuti hogy csomó rosszat találnék de így konkrétat nem tudok mondani. De mint már mondtam nem mindenki ugyanazt hallgat! 😉
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!