Windows Media Playerben hogyan tudom beállítani a szerzőt, sorszámot és ilyeneket?
Figyelt kérdés
Szeretném ha az egyik számnak nem csak címe lenne de volna benne olyan is hogy név, azután a sorszám, majd a cím, közreműködő előadó és album. Be lehet-e ezt valahogy állítani? (Windows 10-em van ha szükséges)2019. márc. 23. 13:15
1/2 anonim válasza:
Windows Media Playernél már az is csoda, ha egyáltalán lejátszik valamit, nemhogy még ilyen úri mulatságok, mint szerző meg sorszám. Használj Winampot, a felülete nem olyan csicsás, viszont sokkal többet tud, nem utolsó sorban pedig: működik.
2/2 anonim válasza:
Nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy az első válaszadó jól mondja, mert nagyon rég használtam utoljára Windows Media Player-t, de hajlok afelé, hogy igaza van, mert az ilyen alapértelmezett Microsoft programok általában katasztrofálisak (gondoljunk csak az Internet Explorer-re).
Én Winamp mellett/helyett a VLC Media Player-t tudom ajánlani, nagyon megbízható, letisztult program, mindent IS tud - tehát infót szerkeszteni is.
Az ilyen infókat, vagy legalábbis egy részüket amúgy lejátszó nélkül is tudod szerkeszteni: jobb klikk -> tulajdonságok -> részletek, de ha hatékonyan, esetleg tömegesen akarsz ilyesmit beírni (mondjuk több albumnyi zenénél), akkor ajánlom az MP3Tag nevű programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!