Minden gond nélkül áthúrozhatnám balkezesre ezt a gitárt?
Figyelt kérdés
Olcsó tanuló gitárnak néztem ki ezt, mindenképpen westernt szeretnék, és ahogy látom ez teljesen szimmetrikus, és mivel balkezes vagyok át kellene húroznom. Ez minden gond nélkül megoldható? A nyaknál ugyanakkorák a vályatok amikbe belemegy a húr? Tudom hogy sokan látszanak jobbkezes gitárral ami át van húrozva, de ez bármelyik gitárnál megoldható?
Köszi a választ.
2010. júl. 3. 18:42
1/4 anonim válasza:
az ilyen fémhúros gitároknál a B húrnál(alúlról a 2) ahol befűzod az a merevítő rész megvan hajlítva a másikoldalra mivel azt mélyebbre kell hangolni.. nemtudom hogy van e köze hozzá lehet hogy jelentéktelen de azért kérdezz meg még vkit..de szerintem sok baj nemlehet belőle..
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Várom a továbbiakat, hátha más is tud valami okosat mondani.:)
2010. júl. 3. 20:46
3/4 Daweee000 válasza:
a húrlábnál van az a ferde műanyagdarab, amire felfekszenek a húrok, ha fordítva húrozod fel, pont fordítva lesz ennek az állása is, nem hiszem hogy jót tesz az oktávtisztaságnak...
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor kicsit gyűjtök még és keresek egy megfelelő balkezest.:(
2010. júl. 4. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!