Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ha van egy értelmes, tartalmas...

Puffinlekvár kérdése:

Ha van egy értelmes, tartalmas zene, amit férfi ad elő, minek kell a refrénbe belenyekergetni egy nőt, ezzel elrontva az egészet?

Figyelt kérdés

2019. márc. 16. 17:11
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy ostoba kérdés.
2019. márc. 17. 09:52
 2/3 A kérdező kommentje:

Könnyen meglehet. :D

Persze nem minden dal, de van egy pár, amibe betesznek egy autotone+fejhang kombós énekesnőt, ami esetleg idegesítőbb lehet, mintha nem lenne benne. És maga a dal mondanivalója tetszik, de soknak érzem a női részt a hajlítás-maratonnal. És fülhallgatóval hallgatva, mikor átjárja a hallójáratod, igen kellemetlen.

Lehet, hogy te nem ismersz ilyet\ nem hallgatsz ilyet. De maga a dal tetszik, igényes, de nem ad hozzá sokat a hölgy, szerintem.

2019. márc. 17. 11:31
 3/3 anonim ***** válasza:

"amibe betesznek egy autotone+fejhang kombós énekesnőt"

Az ilyen dalok renszerint alapjáraton nem bírnak jelentős tartalommal. Linkelnél egyet? Mert nem tudom elképzelni, hogy mire gondolsz. Nekem az ilyen hay yo captain jack és hasonlók jutnak eszembe.

2019. márc. 17. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!