Linkelnétek olyan zenéket, amiknek beteg klipjük van?
Figyelt kérdés
Nem ilyen gyomorforgatóra, meg véresre gondolok, hanem ilyen elvontra, betegre. Linkelnétek párat?:D Megköszönném.2010. júl. 3. 11:34
11/16 anonim válasza:
Az egyik kedvencem (ultra-beteg!):
12/16 anonim válasza:
Nem vagyok homofób kicsit sem, de szerintem egy videóklippben nem kéne ennyire ráhajtani erre a kikötnek és egy csaj nyalogat dologra. Csinálhatják, nem zavar. De ez egy klipp, valahogy nem való bele. 2 éve egy meleg csókért egy klippben cenzúrázták a klippeket.
13/16 A kérdező kommentje:
Pff, mert sokkal jobb, mint hogy Miley Cyrus sztriptízel meg Lady Gaga egy szál semmiben szadizza a pasikat ágyhoz kötve... szal nem ez a legnagyobb dolog, ami nem való klipbe, főleg, hogy pl. Mileyt ilyen 6-7 évesek is szeretik HM miatt.. szal konkrétan ő a legnagyobb szenny.
2010. júl. 4. 13:56
14/16 A kérdező kommentje:
De amúgy bocsi akkor, ha nem vagy az, csak úgy jött le. Nem akartalak megbántani, és megbélyegezni sem. :))
2010. júl. 4. 13:56
15/16 anonim válasza:
Ez elég beteg azt hiszem:
http://www.youtube.com/watch?v=c31kWrdWpys
(Moshpit - We Killed Jah)
Vagy írd be youtube keresőbe, hogy Clinical Ambient. A zene és a klip(ek) is eléggé bizarrak. Én nem akarok linkelni, nem akarom megnézni. :S Ha nincs kórházfóbiád, nézz bele egybe :D
16/16 anonim válasza:
07-04 13:56: Én Lady GaGa-t utálom. Nagyon is. És Rihanna-t nem zeneileg illettem azzal amit mondtam. Ráadásul a klippeket nem az énekesnők/énekesek rendezik,néha(leggyakrabban) beleszólásuk sincs igazából, maximum a ruhákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!