Számotokra melyik dal fejezi ki a legjobban, ha reménytelenül vagy szerelmes?
Kíváncsi vagyok mindenki véleményére, kinek mely zeneszám (legyen az külföldi, vagy hazai), amely számára a leginkább közel áll (vagy állt egykor) egy ilyen helyzetben.
Előre is köszönöm.
Children of Distance -életjel, kedves naplóm
Red Hot Chili Peppers- Teenager in love, I could die for you
Passenger- Let her go (bár ez nekem egy személyes élmény miatt jelenti a reménytelen szerelmet, ha jól tudom egy szakítós szám egyébként)
Kiss- I was made for lovin' you
All of me ( nem jut eszembe az előadó, de ha beírod youtube-ba, megtalálod
Jason Mraz- I'm yours
Sírós dalnak ajánlom a következőket
Unintended ( asszem Muse-tól)
Twenty one pilots-truce
Damien Rice- 9 crimes
Sufjan Stevens - Mystery Of Love
A Szólíts a neveden (Call Me By Your Name)
című filmben volt és maga a film hangulata, története szereplői is kicsit erről szólnak. Bár aztán a főszereplőknek összejön, és az lesz az első igazi szerelmük. Nagyon romantikusnak találom a dalt és mindig egy olyan emberre emlékeztet akit inkább elfelejtenék de mégis szeretem. Már nem vagyok szerelmes, de még mindig kedvelem és naponta látom ezt a fiút.
Mindig sírhatnékom van ha ezt a dalt hallgatom, mert tudom hogy nekem is lehetett volna ez az első igazi szerelmem, csak volt pár akadálya ennek az egész dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!