Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Számotokra melyik dal fejezi...

Bambuci2 kérdése:

Számotokra melyik dal fejezi ki a legjobban, ha reménytelenül vagy szerelmes?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok mindenki véleményére, kinek mely zeneszám (legyen az külföldi, vagy hazai), amely számára a leginkább közel áll (vagy állt egykor) egy ilyen helyzetben.

Előre is köszönöm.

2019. márc. 10. 22:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Children of Distance -életjel, kedves naplóm

Red Hot Chili Peppers- Teenager in love, I could die for you

Passenger- Let her go (bár ez nekem egy személyes élmény miatt jelenti a reménytelen szerelmet, ha jól tudom egy szakítós szám egyébként)

Kiss- I was made for lovin' you

All of me ( nem jut eszembe az előadó, de ha beírod youtube-ba, megtalálod

Jason Mraz- I'm yours

Sírós dalnak ajánlom a következőket

Unintended ( asszem Muse-tól)

Twenty one pilots-truce

Damien Rice- 9 crimes

2019. márc. 11. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Sufjan Stevens - Mystery Of Love

A Szólíts a neveden (Call Me By Your Name)

című filmben volt és maga a film hangulata, története szereplői is kicsit erről szólnak. Bár aztán a főszereplőknek összejön, és az lesz az első igazi szerelmük. Nagyon romantikusnak találom a dalt és mindig egy olyan emberre emlékeztet akit inkább elfelejtenék de mégis szeretem. Már nem vagyok szerelmes, de még mindig kedvelem és naponta látom ezt a fiút.

Mindig sírhatnékom van ha ezt a dalt hallgatom, mert tudom hogy nekem is lehetett volna ez az első igazi szerelmem, csak volt pár akadálya ennek az egész dolognak.

2019. márc. 16. 17:27
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a friss válaszokat, lesz miből elemezni. :)
2019. ápr. 8. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!