Mi a folyamata a gitár tanulasnak?
Sziasztok, úgy döntöttem szeretnek megtanulni hobbi szinten gitározni. Napi kb 1 órát szánnek ra.
A gond ott van, hogy szeretek mindent logikusan tanulni. Csinálni egy tervet, amit követve tudom, hogy x idő múlva azt követve egész jól fogok tudni jatszani.
A másik gond, hogy lehet nem jó cikkeket néztem, de nem találtam olyat, ami bemutatja, hogy hogyan kellene csinálni.
Nulla zenei tudásom van, s erzekem is minimális.
Addig értem, hogy a zene akkordokbol epul fel, s azoknak a legfogasait mutatják be a hogyan tanuljunk videók. De hogyan tovább?
Gyakoroljam az akkordok lefogasat minden nap? Vagy vannak ilyen pár akkordos számok amiket app-ok segítségével lehet játszania?
Borzasztó amatőr-kérdés aki már egy ideje játszik tudom, de halvány lila gozom sincs.
Köszönöm
Lány vagyok :-D
Ha bal kezes vagy mindenképp balkezesen használd a gitárod és ne erőltesd át magad jobbkezesnek. Még az is okésabb ha áthúrozol egy jobbos gitárt balnak mint Hendrix koma tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!