Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Egyszerű zongoradarabok?

Egyszerű zongoradarabok?

Figyelt kérdés
Egy éve kezdtem játszani zongorán, de nem tanárnál, hanem magamtól, és nem tudom, hogy mit lenne érdemes megtanulnom, szeretnék valami egyszerű, mégis hangzatos darabot, tehát mondjuk kb. olyan nehézségűt, mint Yirumától a River flows in you. Ötletek?
2010. júl. 1. 21:40
 1/4 martinka000 válasza:
Ne ilyenekkel kezd ..15 éve zongorázok, de ez még nehéz.. Monjuk pl..Bach Cdur preludium, vagy zongora iskola 2
2010. júl. 2. 04:53
 2/4 anonim válasza:

most lehet hogy nem hiszitek el.

én másodikos álltalános korom óta zongoráztam 5 évig.

utánna abbahagytam, 5 éve nem zongoráztam.

most 18-19 éves fejjel kedvet kaptam hozzá, és csak úgy a semmiből, előhaptam a Für Elise című darabot, és2-3 hónap gyakorlás után ment, most is nagyon megy, és a BOCI BOCI-t NEM TUDTAM 2 HÉTTEL EZELŐTT ELJÁTSZANI, MERT TÉVESZTETTEM BENNE!

a Für Elise meg megy, hibátlanul. ( szinte) 1-2 melléütés.

a youtube-on beírtam a laptopon hogy Für elise 50 %, vagy 100 %, és arról tanultam meg.

tiszta egyszerű.

2010. okt. 21. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Már nem azért mondom,de a Fur ELise a Leges legkönnyebb ,,hangzatos" darab. Mikor 1/5 éve zongoráztam akkor tanultam, és hát az egész (dinamikai jelzések meg ezek )

ment tökéletesen 1 hónap alatt. És hát igen, Versenyen nem lehet kiemelkedő teljesitményt nyujtani vele.Túl híres,és nem tartozik a nehezebb darabok körébe sem ...

2011. febr. 5. 13:31
 4/4 anonim válasza:
Szerintem Yirumától a River flows in you nem is olyan nehéz, másodszor pedig ajánlannék, hogy nézz utánna Richard Claydermann-Ballade pour Adeline (azaz Adeline ballada), vagy akár a Never gonna change my love for you
2012. jan. 21. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!