Milyen buli helyek vannak Zalaegerszeg környékén?
Figyelt kérdés
Szórakozóhelyet, discot keresek Egerszegen és környékén. Láttam olyan Söjtörön kiírva, hogy "H buli". Ez működik még? Ti pl 20-30-40-esek hová jártok bulizni? (30as nő vagyok) Köszi a választ!2019. febr. 10. 23:40
1/4 anonim válasza:
Én úgy tudom Söjtör,es Csonka is működik meg.
Egerszegen tobb buli hely van: Studio ide nagyrészt 15evesek jarnak, Angels ide inkabb etnikum, Mama Africaban elofordul az idosebb korosztaly is, Atkantis van meg a Landorhegyen ott inkabb egyetemi bulikat rendeznek, Mimosaba is szokott lenni buli, de ott nem valami nagy a befogadokepesseg, van meg talan a Records oda en szemely szerint ritkan jarok, de az szintén kicsi.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És mi a véleményed a Kerámia csarnokról? Jó bulik (koncertek) szoktak ott lenni? Te pl hová jársz bulizni? Hány éves vagy?
2019. febr. 13. 17:13
3/4 anonim válasza:
Gondolom a soortcsarnokot erted ezalatt, ott elvetve vannak bulik, nem rendszeresen. Koncertek vannak, retro bulik. De ez evente max 7-8 alkalmat jelent. Inkabb sportcelu létesítmény.
4/4 anonim válasza:
Mama Afrikában vannak idősebbek is. Oda mehetsz. Angels az tini diszkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!