Miért ilyen rövid a Blur "Song 2" című száma?
Figyelt kérdés
Szerintem eléggé rövid ez a 2 perc. Talán egy verse még belefért volna, és akkor kijött volna 3 percre. Pedig jó a szám amúgy, csak nem tudok huzamosabb ideig csinálni valamit, miközben hallgatom, mert folyamatosan újra kell indítani. aztán meg inkább úgy döntök, hogy mást hallgatok.2019. febr. 9. 16:14
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert a zenekar vállaltan nem foglalkozott sokat ezzel a dallal. Az alapötlete kb. egy gúnyos vicc (a grunge műfajt hivatott parodizálni), egy nap alatt írták a stúdióban, úgy, hogy a basszeros alig állt a lábán a másnaposságtól, nem adtak neki rendes címet, hanem a béta verziós nevén lett véglegesítve, és eredetileg rá se akarták tenni az albumra - ha jól emlékszem, végül azért került rá mégis, mert nagy közönségsiker volt, amikor az album megjelenése előtt játszották koncerteken.
2/3 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért lett ekkora siker, miközben harmatgyenge. Mellesleg kicsit hasonlít az R.E.M. Stand című számára, tehát nem is túl eredeti. Ez még rövidebb, de szerintem sokkal jobb:
3/3 anonim válasza:
Ha folyton egy számot akarsz ismételtetni, vagy kapcsold be az ismétlés funkciót (youtubeon is van, csak jobb gombbal kell kattintanod a videóra), vagy fogd az audacityt és csinálj egy loopot, vagy egy hosszabb verziót. Bár nem értem miért nem lehet albumokat hallgatni, vagy számokat léptetni, ahelyett, hogy 1 darab zenét hallgatnál órákig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!