Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerelmi bánatról szóló dalok...

Szerelmi bánatról szóló dalok a Quimby, Kowalsky meg a Vega,30y, Kispál és a borz, Kiscsillag, Pál utcai fiúk, vagy egyéb ilyen előadóktól?

Figyelt kérdés

Sajnos nem ismerem az összes számukat, és ezért kérdezem, hogy nincs-e olyan, ami szerelmi bánatról szól.. vagy ha nem is konkrétan az a dal lényege, de egy-két sor, ha eszetekbe jut. Nagyon megköszönném, nagyon fontos lenne..

Előre is köszönöm!

2010. jún. 30. 22:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Heaven Street Seven-Mikor utoljára láttalak

"Mikor utoljára láttalak,csillogtál,úgy fájt,hogy nem vagy az enyém...most csendben nézlek, és csak az fáj, hogy mennyire nem fáj semmi..."

2010. júl. 1. 15:39
 2/5 anonim ***** válasza:

Qiumby : Hol volt,hol nem volt

Most múlik pontosan (bár itt K.T. a saját küzdelméről irt, amikor leszokott a drogról)

Kispál : Szívrablás (ez nagyon durván melankóliába tud vinni....)

Heaven street seven : mikor utoljára láttalak

tudom hogy szeretsz titokban

2010. júl. 1. 18:19
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon-nagyon köszönöm :):)

A szívrablás rám is nagy hatással van mindig :):)

2010. júl. 2. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:

tudom hogy már nagyon nem aktuális, de ha esetleg mégis érdekelne..:D

30Y - Néz (ez nagyon-nagyon szép szám), Ásító, Jó január hercege(ennek nem szerelmi a témája, de a szöveget szerintem úgy is lehet értelmezni), Olyan csak olyan, Lécci áltass, Iker, Mámorba táncba, Átszalad, Someone else, Próbáld fel, Giling-galang, Suhanjon. hátha még jól jön valamelyik:))

2012. máj. 10. 16:57
 5/5 A kérdező kommentje:

Igaz, már nem aktuális, de bármikor szívesen várom a választ :)

Nagyon szépen köszönöm, a nagyját ismerem is azok közül, amiket írtál :))

2012. máj. 13. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!