Szerelmi bánatról szóló dalok a Quimby, Kowalsky meg a Vega,30y, Kispál és a borz, Kiscsillag, Pál utcai fiúk, vagy egyéb ilyen előadóktól?
Sajnos nem ismerem az összes számukat, és ezért kérdezem, hogy nincs-e olyan, ami szerelmi bánatról szól.. vagy ha nem is konkrétan az a dal lényege, de egy-két sor, ha eszetekbe jut. Nagyon megköszönném, nagyon fontos lenne..
Előre is köszönöm!
Heaven Street Seven-Mikor utoljára láttalak
"Mikor utoljára láttalak,csillogtál,úgy fájt,hogy nem vagy az enyém...most csendben nézlek, és csak az fáj, hogy mennyire nem fáj semmi..."
Qiumby : Hol volt,hol nem volt
Most múlik pontosan (bár itt K.T. a saját küzdelméről irt, amikor leszokott a drogról)
Kispál : Szívrablás (ez nagyon durván melankóliába tud vinni....)
Heaven street seven : mikor utoljára láttalak
tudom hogy szeretsz titokban
Nagyon-nagyon köszönöm :):)
A szívrablás rám is nagy hatással van mindig :):)
tudom hogy már nagyon nem aktuális, de ha esetleg mégis érdekelne..:D
30Y - Néz (ez nagyon-nagyon szép szám), Ásító, Jó január hercege(ennek nem szerelmi a témája, de a szöveget szerintem úgy is lehet értelmezni), Olyan csak olyan, Lécci áltass, Iker, Mámorba táncba, Átszalad, Someone else, Próbáld fel, Giling-galang, Suhanjon. hátha még jól jön valamelyik:))
Igaz, már nem aktuális, de bármikor szívesen várom a választ :)
Nagyon szépen köszönöm, a nagyját ismerem is azok közül, amiket írtál :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!