Egy basszusgitáron mennyi idő után kell lecserélni a húrokat?
Figyelt kérdés
2010. jún. 30. 21:02
1/8 anonim válasza:
szerintem 1 vagy fél év nem tudom pontosan
amúgy meg ki is lehet mosni őket ugyanúgy mint egy tésztát forró vízben.Így kijönnek a bőrdarabkák a húrokból és jobb lesz.
2/8 anonim válasza:
attól függ, mennyit használod. ha elég sokat, akkor 1-2-3 hónap. hanem akkor tovább. de egy használt húron már lehet érezni hogy nem az igazi, folyton utána kell hangolni, már nem peng olyan szépen, mintha új lenne. nekem is már lassan fél éves húrok vannak rajta, de nincs pénzem lecserélni...:D
3/8 A kérdező kommentje:
Kőssz a válaszokat, amugy mennyibe kerül egy ilyen basszusgitár húrkészlet?
2010. júl. 1. 17:12
5/8 A kérdező kommentje:
Egy Fender basszusgitárra kéne
2010. júl. 1. 20:39
6/8 anonim válasza:
második vagyok, az tökmind1, hogy a gitár márkája milyen. a húroknál is vannak különféle márkák. 3500 körül kapsz már warwicket ez ilyen alaphúr féleség, a legjobb persze az ernie ball, dfe az 6-7 ezret kóstál.
7/8 anonim válasza:
megint első vagyok, egyetértek a másodikkal :DDD
8/8 anonim válasza:
második vagyok, egyetértek az elsővel :DDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!