Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy BTS albumot szeretnék?

Figyelt kérdés

Szóval kb. most érzem úgy, hogy elég elhivatott rajongó lettem ahhoz, hogy ez szóba jöjjön.

Mármint a szüleim nem tudják, hogy k-pop-ot hallgatok, és tulajdonképpen nem is tervezem elmondani nekik, hogy ez tulajdonképpen az, hanem abban kérnék segítséget, hogy hogyan vezessem fel ezt nekik, és hogy magyarázzam el, hogy a BTS micsoda anélkül, hogy olyasmit mondanék ami ellenszenves lehet nekik. Eredetileg csak elkezdtem gyüjteni rá, de mivel csak rendelni tudnám, és nekem nincs bankkártyám, valamint viszonylag költséges, és nekem nincs saját keresetem, kénytelen vagyok megbeszélni a szüleimmel.

Igazából nem valami szigorúak, de ez annyira úgymond idegen, hogy elleneznék szerintem.

Esetleg ha valaki volt hasonló helyzetben, vagy csak tudna segíteni, hogy mit mondhatnék, nagyon köszönöm előre is.

#album #K-pop #BTS #thank u bye
2019. febr. 2. 18:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Tizes, valószínűleg egy triggered idióta állat.:) Hozza ide nekünk a nagy művészeit, amit senki se kérdezett, sehogy se kötődik, csak meg akarja itt nekünk mondani hogy mi a művészet.:) Nem tudom mi köze nekik a BTS-nek. Valószínűleg semmi, ezért maradjon csak nyugton a nagy műveszeivel, hiszen semmi köze a BTS-nek hozzájuk, és vice versa.
2019. febr. 4. 10:12
 12/17 anonim ***** válasza:

"Lol, ki a franc töröltette a választ, amire reagáltam? Nem volt benne semmi provokatív, vagy sértő..."

Mi volt benne? Mit ajánlgatott? Aki emlékszik esetleg?

2019. febr. 4. 13:41
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 az volt, hogy #7 szokása szerint nekiállt kötekedni, ahogy minden kpopos kérdésnél szokta, erre a kiscsaj csak megvédte a kedvenceit, nem értem, mért csak az ő válaszát törölték, amikor a hetes kommentje sem a kérdésre válasz. Könyörgöm, miért cirkuszoltok minden egyes koreai popzenével kapcsolatos kérdés alatt?
2019. febr. 4. 14:16
 14/17 A kérdező kommentje:

Na jó ezen ténlyeg jót szórakoztam :D

Nyugi emberek

#7 köszi a válaszodat elég korrekt módon fogalmaztad meg a kritikát szóval egyáltalán nem veszem sértőnek. Nyilván nem erről beszélgetek most se másokkal, évek múlva meg főleg nem fogok. Mitöbb épp ez, hogy mások tudomására nem nagyon akartam hozni azt, hogy BTS-t hallgatok, ez inkább csak az én magányos kis világomba tartozik.

Félreértés ne essék, army vagyok, csak a környezetem viszonylag elítélő lenne ezzel szemben (ezért tettem fel magát a kérdést is)

Azt viszont feleslegesnek tartom, hogy mindenki a kis ártatlan kérdésem alatt fejtse ki a véleményét... ;)

A művészet témával kapcsolatban meg annyit mondanék, hogy kb mindenben lehet azt találni, szóval nem attól függ, hogy az-e, hogy mennyire mély tartalma van (habár a love yourself kampány igenis egy elég jelentős üzenetet közvetít)

De ettől eltekintve pl a rajongókat is inspirálhatja különböző művészeti területeken alkotásra (pl fanartok)

Vagy akár a fotók amiket a tagokról készítenek is rendelkezhetnek fotográfiailag értékkel

Na mindegy bocsi nem akartam ennyit írni legyen szép napotok

2019. febr. 4. 18:31
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, korrekt. Mondjuk én egyébként azt sem tudom, hogy mi az a BTS, meg a kpop úgy írogattam. (7-es válaszoló)

De mondjuk abból, hogy fiúbanda szerintem eléggé lehet tudni, hogy mi ez. Gyanítom olyan amint a nyugati fiúbandák, csak éppen koreaiul szövegelnek. Meg nyilván nem az határoz meg elsősorban valakit, hogy mit hallgat. Főleg, hogy nem is lehet minden művészeti ágban otthon lenni.

Van jó pár ismerősöm akik több mint otthon vannak valamilyen területen, a zene esetében viszont nincsenek semmilyen igényeik kb... Vagy akinek van, az is megmaradt a klasszikus komolyzenénél. Igazából csak ez jött ki belőlem. Hogy a zenét mindenki leszrja (legalábbis a köreimben)

2019. febr. 4. 20:12
 16/17 anonim ***** válasza:

"#7 szokása szerint nekiállt kötekedni, ahogy minden kpopos kérdésnél szokta"

Az első kpopos kérdés amire válaszoltam. Úgy tűnik többen vagyunk mint kéne.

2019. febr. 4. 20:18
 17/17 anonim ***** válasza:
42%
Kérdező, te a BTS-re egészen nyugodtan büszke lehetsz, ne izgulj!!
2019. febr. 4. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!