Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Volt már olyan hogy Billie...

Volt már olyan hogy Billie Joe balkezest hívott fel a színpadra?

Figyelt kérdés
És ha igen mi lett? Vagy egy másik kérdés hogy ha mondjuk valamikor a közeljövőben jönnének a közelbe és lenne olyan szerencsém hogy engem hív ki, akkor mit tudnék tenni? Balkezes vagyok és valamilyen szinten tudok gitározni. Kedvenc zenekarom, hatalmas vágyam hogy egyszer velük lehessek egy színpadon. Vagy olyan volt hogy akit kivívtak az nem tudott angolul? Annak mi lett az eredménye? Aki tudja annak előre is köszönöm, idióták kiméljenek!

2019. jan. 27. 21:08
 1/10 A kérdező kommentje:
Volt e hogy Billie Joe balkezest hívott ki a színpadra, mivel a jobbkezes és jobbkezes gitárok játszik. Minden koncerten kihiv valakit a színpadra egy dal erejére es vele játszatja el a szólamát. Nah a kérdés arra vonatkozó hogy ha volt hogy véletlen egy balkezest hívott ki akkor mi lett annak az eredménye? Jobb kézzel próbált játszani, megfordította a gitárt? Ezt balkezes gitározni próbálóként mondom hogy mind a 2 nagyon bonyolult
2019. jan. 28. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Lehet balkézzel jobbkezes gitáron játszani, de kell egy idő amíg megtanulod.

És mi van, ha egy olyat hív fel, aki egyáltalán nem tud gitározni? Gondolom ugyanaz lenne a balkezessel is, odanyújtja neki a mikrofont, aztán beugratja a közőnségbe...vagy mitszokott, már nem emlékszem :'D

Ha nagyon akarsz gitározni, tanuld meg addig jobb kézzel az összes kocerten játszott számukat, akkor biztosra mész.

2019. jan. 29. 08:07
 3/10 Waff ***** válasza:
100%

Pont Budapesten történt tavaly egy koncertjükön, hogy mint az menetrend szerint lenni szokott, kértek a közönségből egy önkét jelentkezőt, aki vállalható szinten tud gitározni. (valójában 2-3 kvintet kell tologatni kb 20-30 másodpercig). Egy lány jelentkezett többek közt, Billie Joe fel is hívta a színpadra, majd mikor átadta neki a gitárját hogy hajrá, kiderült hogy abszolút nem tud gitározni, erre azt mondta a csaj hogy inkább basszgitáron tud... Erre Mike egyből oda adta neki a basszusgitárját, de persze azon se tudott... Ekkor egy újabb jelentkezőt választottak ki, az egy srác volt aki aztán szépen elpengette azt a pár kvintet. Majd a zenekar által dedikált Les Paul juniort is megkapta a koncert végén amin játszott.

Mindig direkt úgy kérik a jelentkezőket kihangsúlyozva hogy csak az jelentkezzen aki tudja is mit kell a gitárral csinálni. Szóval egy balkezes úgy járna mint az a szegény lány.

2019. jan. 29. 15:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, aktuális-e még, de szerintem hozzá vannak szokva, hogy nem mindenki tud angolul. A Bon Jovi járt így egy német gyerekkel, megoldották.
2019. júl. 28. 00:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, mert rengetegen nem értenek egy betűt sem az adott előadó nyelvén. És hiába Billie azt kérdi hogy ki tudná eljátszani ha a mz angolulm és gitározni sem tudó jelentkezik, mert mindenki
2019. júl. 28. 09:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Gitározni hív fel embereket?
2019. júl. 28. 10:33
 7/10 anonim ***** válasza:
De szerintem megoldják. Rockzenekarok még gyerekeket is hívtak már színpadra, akik persze, hogy nem beszélnek idegen nyelven. Az énekesek sem hülyék. És szerintem semmi nem lenne. Számítanak erre, inkább azon lepődnek meg,amikor valaki tényleg jól csinálja. Akik énekelni hívnak fel másokat, ők se számítanak rá, hogy az illető jó lesz. De a Green Dayt nem ismerem eléggé.
2019. júl. 28. 10:35
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen, Billie oda adja a gitárját, megmutatja mit csináljon és tolják, de van amikor Tré meg Mike is odaadja a hangszerét. Köszi a válaszokat
2019. júl. 28. 19:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Átérzem a kérdező dilemmáját, de én ezt úgy oldanám meg, hogy balkezesként megtanulok jobbkezes gitáron játszani. Azt teszem jelen esetben is, szóval. Ja. Az elején baromi fura, de belejössz egy idő után.

Csak türelem kell. Sok türelem.

2021. nov. 1. 15:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Úgy úgy tényleg szar egy helyzet, ha pont azt a dalt nem tudod, vagy ilyesmi, esetleg nem elektromos, hanem akusztikus gitáron játszol, és egyebek. Szóval ez tényleg lehet megalázó, és a nyelv kérdés is elég érdekes.

Esetleeeg.

Végül is megoldható az, hogy a koncert előtt megtanulsz pár szót angolul, vagy végignézel pár live videót és megpróbálsz hozzászokni a kiejtéshez.

Vagy mutogatsz kézzel-lábbal.

2021. nov. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!