Ehhez az elektromos gitárhoz milyen kábel kell?
Figyelt kérdés
Gitár: geryon kst 200 tr
Erősítő: orange mini crush
2019. jan. 15. 21:12
1/6 anonim válasza:
Minden gitár és erősítő közé (najó, 99.9%-hoz) hagyományos mono 6.3-as jack kábel kell.
2/6 anonim válasza:
Bármelyik híradástechnikai üzletbe úgy kérjed hogy mikrofonkábelt szeretnél. Ez ugyanaz a gitárkábel de jóval olcsóbb. A csatlakozó pedig 6.3mm mono jack.
3/6 anonim válasza:
nem feltétlenül sőt...
A mikrofonkábelek alapból XLR - XLR csatlakozósok, vagy bizonyos esetekben XLR - Jack.
Szóval sztem nem szerencsés mikrofonkábelt kérni.
Ha mindenáron ki akarjuk zárni az egyértelmű gitárkábel szót, akkor sztem érdemes úgy kérni hogy "hangszer és keverő közé szeretnék Jack kábelt.".
4/6 anonim válasza:
Még kiegészíteném magam az első hozzászólásban is szereplő mono szóval, tehát mono jack kábelt.
5/6 anonim válasza:
... igen de mikrofon kábelt kérjen azt írtam, s nem azt a csatival szerelt mikrofonzsinórt.
A középső két meleg eret össze kell kötni mono-nak és így még jobb is lesz a jele mint a gitárkábelnek. Tapasztalat.)
6/6 anonim válasza:
Nem kötekedni szeretnék, és főleg nem megbántani senkit se a Kérdezőt se Téged, de aki nem tudja hogy milyen kábel kell a gitár és az erősítő közé gondolod hogy otthon neki áll forrasztani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!