Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek a Sleeping with...

Szerintetek a Sleeping with Sirens hasonlít a Lostprophetsre?

Figyelt kérdés

Egy haveromnak mutattam a bandát és azt mondta, szerinte tökre olyan, sőt az énekes stílusában is felfedezni vél egy kis Ian Watkinst fiatalabb kiadásban. Eddig nekem eszembe se jutott hogy bármi hasonlóság lenne a két banda között azon kívül hogy mindkettő jórészt az emo vonalán mozog.

Lostprophetset inkább régebben hallgattam, de most hogy szóbahozta tényleg emlékeztet rá kicsit a zenéjük. Bár Kellin Quinn hangja szerintem egyedülálló. Elsőre baromi furcsa volt pedig hallottam már egyet s mást, még a Youtube dobta fel a The Strays című számukat és nem értettem miért, mikor azér ennél jóval keményebb zenéket hallgatok. Aztán megnéztem a többi számukat és egyre jobban megtetszett a zenéjük. Elsőre azt gondoltam ezt inkább meghagyom a tinilányoknak, de nézegettem a szövegeiket és eszméletlen jók, a keményebb számaikban a zenét is jól eltalálták és most már az énekes hangja sem annyira WTF mint elsőre. A King for a Day amit a Pierce the Veil-el csináltak az meg egyenesen istenkirály, és ahogy látom már vannak olyan népszerűek, mint anno a Lostprophets volt.

Vélemények?

2019. jan. 9. 13:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem annyira nem hasonlítanak. Az énekesek hanga se igazán, Iannak azért teltebb hangja van nem ennyire vékony. Zeneileg a Sws inkább ilyen posthardcore felé nyúlik, vagy nevezzük aminek akarod nem különösebben szeretem ezeket a kategóriákat. A Lostprophets meg minden albumán kicsit eltérőbb, de szerintem lassabb és dallamosabb.

Bár én a Sws nem nagyon ismerem, így pár youtube videót kellett segítségül hívnom:)

2019. máj. 12. 01:37
 2/2 A kérdező kommentje:

Szerintem sem hasonlítanak amúgy, nemtom a haverom miért mondta. Amúgy a Lostprophets tényleg szinte minden stílust vegyített ami a modern rockban előfordul és minden lemeze más kicsit, ezért is szeretem a zenéjüket.

Az SWS-re meg nem tudnám megmondani, mi az ami hasonlít, talán a Pierce the Veil egy kicsit.

2019. máj. 17. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!