Lehetséges lenne?
Figyelt kérdés
Az a tervem, hogy én írok egy zeneszöveget, alapot hozzá és klippet forgatok. Ezt fel raknám Youtubra. Szerintetek megéri?2019. jan. 2. 21:29
1/1 anonim válasza:
Igen, lehetséges. VISZONT, mivel youtuberekkel tele a világ, nem biztos, hogy eljön a filmbe illő jelenet, amikor felfedez egy kiadó (ha erre gondolsz).
Én írással foglalkozok, 2 éve döntöttem el, hogy megnyílok a világnak, de jóformán semmit sem értem el - viszont lett pár novellám, versem meg könyvem, amiket imádtam megalkotni. Most is egy könyvön dolgozok épp és nem érdekelnek már a pályázatok, az Internet, stb - csak az, hogy imádom a fiktív világot, amit kreáltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!