Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek milyen a hangom?...

Szerintetek milyen a hangom? Ez az első alkalom, h mikrofonba énekeltem. Többi tovább

Figyelt kérdés

[link]

Egy barátom megmutatta az új szintéjét és mondta, h próbáljuk ki, mert tudja, h szeretek énekelgetni. Eddig csak zuhany alatt vagy hangos zene mellett énekeltem, sosem hallottam még vissza a hangomat. Többen mondták, hogy jó. Szerintetek milyen?

(nem önbizalmat próbálok koldulni vagy ilyesmi, objektív véleményre van szükségem)

2019. jan. 1. 19:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8asnak szólt az utolsó
2019. jan. 2. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:

"De hogy komolyan foglalkoztassa ez,azaz tehetségkutatóba menjen,álma legyen,hogy igazi énekesnő legyen,azt nem ajánlom neki majd ha tényleg lesz olyan elszánt,hogy rendszeresen járjon énektanárhoz,képezze magát évekig,gyakoroljon napi rendszerességgel,esetleg zenét is tanuljon,majd akkor talán lenne lehetősége."

Jó, de alapból hülyeség azt remélnie bárkinek, hogy befutott énekesnő lesz, és ezért dolgoznia. Nem ez a komolyan vétele a dolgoknak. Sokkal jobb elvárások nélkül komolyan venni valamit, és csinálni élvezettel. És ugye ha nincsenek elvárások, akkor nincs görcs sem, és annál többet tud gyakorolni még úgy, hogy nem érzi munkának, vagy áldozatnak amit csinál. Mert nem is az. Inkább csak rendszeresség kérdése az egész.

2019. jan. 2. 18:50
 13/14 anonim ***** válasza:

# 10

Már bocs, de milyen hozzáértő vagy?

A linkelt fájlból hallani, hogy a hamissága főleg abból ered, hogy nem jól veszi a levegőt. Meg abból, hogy számára túl mély hangnemben van.

Meg tudnod kéne, hogy a hamisságot a legkönnyebb orvosolni, ha tanár nélkül eljutott erre a szintre, akkor a hangközöket is simán megtanulja egy félév alatt.

2019. jan. 4. 00:16
 14/14 anonim válasza:
Tudom nem mostani kérdés, de csak most találtam rá. Én személy szerint egész nap elhallgatnalak. :)
2019. máj. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!