Megvert a tulaj mint meghivott dj. Mik a lehetosegek?
Figyelt kérdés
Szilveszter alkalmara szivessegbol ingyen elvallaltam hogy csinalom a zenet egy varosi kocsmaban. Mivel a dolgok nem a megbeszeltek alapjan tortentek igy ezt a “fellépést” lenondtam. Mondtam a tulajnak hogy jovok haza, szedem a cuccom (hangfalak, fények, rengeteg cucc) erre ő azt mondta nem megyek sehová és a pulcsimat szét szaggatta és jól arcon is vágott mindenki szeme láttára a kocsma kellős közepén aztán a felszerelés nagy részét kipakoltatta a vendégekkel az utcára de a fele cuccot nem szedhettem le azt mondta nem mehetek be a kocsmájába mert az magánterület így a cuccok fele ott maradt.. szemtanuk vannak. Mit tehetek ?2018. dec. 31. 23:11
3/8 A kérdező kommentje:
Már el jöttem onnan. Utólagosan kellene valamit cselekedni
2018. dec. 31. 23:31
4/8 Mojjo válasza:
Nem baj, vissza kell menned. Ne töketlenkedj már. Mégis mit gondolsz, mit lenne jó tenni? Küldesz neki újévi üdvözlőlapot, vagy mi? Addig kell odaérniük a rendőröknek, amíg még megvannak a szemtanuk, akik tanúsíthatják, hogy tieid a cuccok, meg, hogy mi történt. Plusz látleletet kell venni az arcodról. Persze, utólag is tehetsz feljelentést, de akkor jóval rosszabb esélyekkel vágsz bele az egészbe.
5/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor ezt valoszinuleg elbuktam. A szemtanuk barátaim, ismerőseim
2019. jan. 1. 00:05
6/8 Mojjo válasza:
Figyelj, ha neked ennyit ért az egész, akkor ennyit ért.
Ha úgy döntesz, mégis kellenének a cuccaid
a, visszamehetsz, és megpróbálhatod simán, normálisan visszakérni őket
b, utólag is tehetsz feljelentést.
Ha barátaid/ismerőseid a szemtanuk, az is teljesen jó, legalább nem lesz nehéz összeszedni őket, ha kell tanúskodniuk.
8/8 anonim válasza:
Naaaa, nem folytatódik a mesedélután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!