1/5 anonim válasza:
A nyugaton most divatos motyogós rappet próbálja utánozni talán, jól megtolva autotun-nal, a maradék kábé olyan mint Drake. Hallgathatatlan, csak beletekertem.
2/5 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Számomra fontos hogy egy zenének legyen normális ritmusa és dallama. Nem az én világom ez a "mostmegmondomafrankót"zenék.
4/5 anonim válasza:
Pontosan az a véleményem, mint általában a magyar rap-ről: borzalmas, szinten aluli, erőltetett, olcsó másolat. Általában nem szoktam embereket lenézni a zenei, vagy akármilyen ízlésük miatt, de csak sajnálni tudom azokat, akiknek erre van igényük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!