Mennyire kemény egy TANKCSApDA koncert?
Figyelt kérdés
Sok koncerten voltam.Aurora,Ossian,Kalapács,Rudán stb stb..
Csapdán most leszek előszőr,Debrecenben lesz.16 éves lány vagyok.Mire számítsak.Jegyet lentre vettem a “dühöngőbenl”,nem egyedül megyek hanem haverokkal.
2018. dec. 20. 18:46
11/22 anonim válasza:
kérdezőnek nem tetszik az igazság :D "rokker"
12/22 A kérdező kommentje:
Én is fogok menni Budapestre Slayerre.
2018. dec. 21. 14:52
13/22 A kérdező kommentje:
metalhead* na pusza :*
2018. dec. 21. 14:53
14/22 anonim válasza:
Ha 2019-ben mész slayerre az kb senkit se érdekel. Kb ugyanaz lesz mint tankcsapdán, egy rakás fingszagú bólogató öreg sörrel a kezébe akik még valamikor a 90-es évek elején hallgatták nagyon a zenekart. Esetleg 1-2 ultra részeg proli fog lökdösődni egy kicsit akik már messziről bűzlenek az olcsó symphonia szagától. Ja és kihagytam azt a pár fiatalt akik ismerik a raining bloodot és az angel of death-t, és ennyiben ki is merül az ismeretük és csak azért mennek, hogy telefonnal a kezükbe lájvozzák fb-n, hogy ők slayeren vannak és ez mennyire menci. "metalhead" lol menj inkább egy paddy vagy bvb koncertre az való az ilyen kocsmarokkereknek
15/22 A kérdező kommentje:
Úgy birom amikor ilyen 40-50 éves nagy metálos palik beszólogatnak,és lenézik a mai generációt.Szánalmas vagy.Nem is ismersz engem,hogy ilyen véleményt alkoss...
2018. dec. 21. 17:14
16/22 A kérdező kommentje:
Ja,és arrol nem tehetek ,hogy nem születtem 20-30-40 évvel hamarabb.Hidd el,szivesebben éltem volna a rock fénykorában.Erről ennyit
2018. dec. 21. 17:16
17/22 A kérdező kommentje:
Még valamit. A bvb szar.
2018. dec. 21. 17:16
18/22 Pupusz válasza:
A hangzásuk kritikán aluli, mint egy leselejtezés előtt álló porszívó. Nyugdíjas divat klub. Egyedül Lukács haját fújja folyamatosan a szélgép, ami totál röhejes.
19/22 A kérdező kommentje:
Hát majd kiderül :D
2018. dec. 24. 15:05
20/22 anonim válasza:
Csak mondom, a kemény koncert itt kezdődik és nem a tanksapkánál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!