Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vintage VS6-ba milyen hangszed...

Vintage VS6-ba milyen hangszedőt ajánlotok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, kényelmes és a hangja zsír, de szeretnék és kicsit karmolósabb/metálosabb hídi szedőt...seymour sh4 jb a fő jelölt, mennyire ajánljátok ebbe a gitárba avenged sevenfold féle témákhoz?
2018. dec. 6. 21:54
1 2
 11/17 Mojjo ***** válasza:

Ha csak nincs konkrét elképzelésed, hogy miért és milyenre cserélnéd, felesleges.

Egyébként van olcsó mahagóni, meg drága hárs is :) Nem ezen múlik.

2018. dec. 8. 15:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Nyilván nem, de amennyire tudom, csak az ibanez gyárt minőségi hárs gitárokat, általában a legolcsóbb ócska kategóriára jellemző :( Személy szerint azért nem szeretem, mert sérülékenyebb és nem tűnik olyan időtállónak :)De igazából ez inkább csak személyes hülyeség, hogy egy sg legyen mahagóni, vagy legalább agathis :D
2019. jan. 25. 10:44
 13/17 anonim ***** válasza:

"Személy szerint azért nem szeretem, mert sérülékenyebb és nem tűnik olyan időtállónak"

Időtálló? Akármiből készült a gitár, akkor is túl fog téged élni.

2019. jan. 25. 14:58
 14/17 A kérdező kommentje:
Ezt 2 gitárom cáfolta meg, aminek csavarodott a nyaka :D stagg gitárok...a vintage, cort, stigma mondjuk nem produkált ilyesmiket :D
2019. jan. 25. 15:39
 15/17 A kérdező kommentje:
*sigma
2019. jan. 25. 15:41
 16/17 Mojjo ***** válasza:
@14: Oké, azért a Stagg izéket túlzás gitárnak nevezni :D
2019. jan. 25. 17:09
 17/17 Mojjo ***** válasza:
@12: Hopp, ezt észre sem vettem. Nem, nwm csak az Ibanez gyárt minőségi hársfa gitárokat. A Jackson is gyárt elég magas kategóriásokat hársfából, illetve a G&Lis használja akár az USA sorozataiban, még a Fullerton Deluxe-ban is.
2019. jan. 29. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!