Aki járt már a Wiener Stadthalleeban segítene? Többi lent
Figyelt kérdés
Holnap megyek Paul Mccartney koncertre Bécsbe a Wiener Stadthalleeba (bocsánat, lehet nem így írják). Eldöntöttem, hogy megpróbálkozom azzal, hogy odamegyek a művészbejáróhoz, hátha összefutok vele. (Tudom nincs sok esélye, de bántana, ha meg sem próbálnám.) Szóval aki jártas valamennyire arra felé meg tudná mondani, hogy hogyan tudok a legközelebb kerülni a művészbejáróhoz?
Köszi előre is:)
2018. dec. 5. 20:46
1/2 anonim válasza:
engem érdekelne, hogy sikerült-e az akció, mert én is ezzel próbálkoztam december 6.-án:D
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Én is hatodikán voltam, de sajnos nem sikeült. Bolyongtam egy fél órát az aréna körül aztán végül leléptem, mert majd megfagytam! :D
2018. dec. 16. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!