Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Tudnátok ajánlani zenét?

Tudnátok ajánlani zenét?

Figyelt kérdés
Egy gyerekkori barátomnak készítenék egy montázst, egészen csecsemőkorátol napjainkig képekből és nem tudom milyen zenét rakjak alá mert ami ilyen lassú és illene alá az szerelemről szól. 2 srác barátságáról van szó

2018. dec. 5. 06:19
 1/5 anonim válasza:
100%
A haverod kedvenc zenéit pakold alá. Ha gyerekkorod óta ismered akkor tuti van olyan szám amiről tudod h szereti vagy van esetleg vmi közös élményetek a számmal kapcsolatban.
2018. dec. 5. 06:54
 2/5 anonim ***** válasza:
És miért kell hogy a szerelemről szóljon? Nősül, esetleg egy pár vagytok?
2018. dec. 5. 07:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Pont ez az hogy a kedvenc zenéi ilyen rappek meg pörgős számok de ilyen lassabb kellene alá :D és pont hogy nem kell hogy szerelemről szóljon ezért kérek segítséget mert csak olyat találtam ami ilyen szerelmes és "csak" barátok vagyunk
2018. dec. 5. 07:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Oh, már látom, félreolvastam.
2018. dec. 5. 08:05
 5/5 anonim válasza:

Szia!

John Lennon:Imagine? Nekem ez is olyan megható de nem csöpögős, szerelmes. :)

2018. dec. 5. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!